Diğer Sezonları çöp olsada ilk sezonu güzeldiilk sezonuna bir gecede tek atıp izledim. Sao bana göre leş bir seri fakat aynı türde olmalarına rağmen bu baya bir fark atıyor izlemeyenlere tavsiye ederim.
Diğer Sezonları çöp olsada ilk sezonu güzeldiilk sezonuna bir gecede tek atıp izledim. Sao bana göre leş bir seri fakat aynı türde olmalarına rağmen bu baya bir fark atıyor izlemeyenlere tavsiye ederim.
2. sezona yeni başladım 1. bölüm iyi başladı yan karakterleri çok iyi olmuş serinin muhafızlar ve hizmetçiler. Neresi çöp izleyince görücez bakalım bana öyle gelmez umarım. Ana karakter eziklik yapıyor arada bir o sinir ediyor. Koskoca dünyada hükümdarsın takıl geç işteDiğer Sezonları çöp olsada ilk sezonu güzeldi
Şundan olabilir.İkinci sezonun başında bize kertenkele aşkı aşna fişnesi izletmişler.Ulan dedim bu ne arkadaş bir gidin.İlk sezonu bir solukta izlemiştim ama ikinci sezon ne yaptılarsa koptum seriden. Devam edemedim. Solo Leveling anime olsa bundan daha iyi olur bence.
Ben takılmışım demek ki.Şundan olabilir.İkinci sezonun başında bize kertenkele aşkı aşna fişnesi izletmişler.Ulan dedim bu ne arkadaş bir gidin.Neyse ki çok takılmadan diğer bölümlere geçtim merak ettirmesi yüzünden izletiyor bir şekilde kendini.
Takip ettiğim tek anime4. Sezon ilk bölümünü yeni izledim. Üçüncü sezondan sonra çok iyi bir başlangıç olmuş. Çizimler bir tık kötü geldi gibi ama bilemedim.
Ayrıca Ainz Ooal Gown-sama sen bir harikasın.
![]()
![]()
![]()