Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Overlord (Ölümün Hükümdarı)

Diğer Sezonları çöp olsada ilk sezonu güzeldi
2. sezona yeni başladım 1. bölüm iyi başladı yan karakterleri çok iyi olmuş serinin muhafızlar ve hizmetçiler. Neresi çöp izleyince görücez bakalım bana öyle gelmez umarım. Ana karakter eziklik yapıyor arada bir o sinir ediyor. Koskoca dünyada hükümdarsın takıl geç işte :)

Güzel izlemesi sarıyor.Ama yeterince iyi de değil.Büyük potansiyelli konuyu heba etmişler.Elemanın Kira gibi olup kötü rolünün hakkını vermesi gerekirdi. Ama nerede o cesaret böyle herkesten özür dileyen ana karakter yapıyorlar yapa yapa.

İlk sezonu bir solukta izlemiştim ama ikinci sezon ne yaptılarsa koptum seriden. Devam edemedim. Solo Leveling anime olsa bundan daha iyi olur bence.

İlk sezonu bir solukta izlemiştim ama ikinci sezon ne yaptılarsa koptum seriden. Devam edemedim. Solo Leveling anime olsa bundan daha iyi olur bence.
Şundan olabilir.İkinci sezonun başında bize kertenkele aşkı aşna fişnesi izletmişler.Ulan dedim bu ne arkadaş bir gidin. :D Neyse ki çok takılmadan diğer bölümlere geçtim merak ettirmesi yüzünden izletiyor bir şekilde kendini.

Light novel’ın 14. kitabının ne zaman çıkacağını bilen var mı? İnternette kısa bir araştırma yaptım sma yanıtını bulamadım.

4. Sezon ilk bölümünü yeni izledim. Üçüncü sezondan sonra çok iyi bir başlangıç olmuş. Çizimler bir tık kötü geldi gibi ama bilemedim.
Ayrıca Ainz Ooal Gown-sama sen bir harikasın.

4. Sezon ilk bölümünü yeni izledim. Üçüncü sezondan sonra çok iyi bir başlangıç olmuş. Çizimler bir tık kötü geldi gibi ama bilemedim.
Ayrıca Ainz Ooal Gown-sama sen bir harikasın.
Takip ettiğim tek anime :D

Şu Ejderha ile karşılaşmalarını bekliyorum. Novelini okuyasım var çok fena.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık