Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Overlord (Ölümün Hükümdarı)

Şu Sheltia(nasıl yazılıyor bilmiyorum)'a zihin yıkama uygulayan adamların emrinde bir kız vardı. İlk sezonlarda görmüştük. Belki ondan bir şey çıkar 2 3 dakikalık bir dövüş izleriz. Gerisinde başka bir oyuncuyla karşılaşmadığı sürece umudum yok.
Godskinler mi? Onlardan ben de ümitliyim. Keşke ümitlenmesem ama hahaha ejderlere de ümitlenmiştim...

O zırh giyen ejderden ümitliyim hâlâ ben. O güçlü diye okumuştum ama tabi bir Ainz değildir.
İnanmak istemediğimden değil ama en son ki acı deneyimden sonra daha bir güvenli yaklaşmak istiyorum şimdilik. :D

Şu Sheltia(nasıl yazılıyor bilmiyorum)'a zihin yıkama uygulayan adamların emrinde bir kız vardı. İlk sezonlarda görmüştük. Belki ondan bir şey çıkar 2 3 dakikalık bir dövüş izleriz. Gerisinde başka bir oyuncuyla karşılaşmadığı sürece umudum yok.
Oyuncularla karşılaşacak ama muhtemelen bu sezon olmayacak o ya da sezon finalinden önce olmayacak diyelim. Ayrıca şimdiye kadar gördüklerimiz ile rakip bir oyuncu dahi olsa eğer Ainz gibi full+full çar değilse gene bir şey yapamayacaktır.
Geri kalan rakiplerle de kat muhafızlarımız kapışacak tabi. :D

O da godkin sanırım. Ama aralarında fark var. Bu sezon bahsedilenler bizim büyük iskeletlerle karşılaştırıldı. Bu kıza Sheltia yı yenersin dendi.
Birde bu kızı ararken 6 tanrıdan kalmış oyuncak falan dendi rubik küpüne. Belki o tanrılardan bir şey çıkar. Onlarda oyuncu gibi geldi bana.

Oyuncularla karşılaşacak ama muhtemelen bu sezon olmayacak o ya da sezon finalinden önce olmayacak diyelim. Ayrıca şimdiye kadar gördüklerimiz ile rakip bir oyuncu dahi olsa eğer Ainz gibi full+full çar değilse gene bir şey yapamayacaktır.
Bana şu sürekli andığı şövalye senpai ile ilgili bir şeyler çıkacak gibi geliyor.

Bana şu sürekli andığı şövalye senpai ile ilgili bir şeyler çıkacak gibi geliyor.
İkisi arasında bir şeyler yaşanmış gibi de bakalım. Şimdi çok üstü kapalı sahneler gösteriliyor. Sanki adamın Ainz'e büyük yardımı olmuş da bu da onu unutamıyor gibisinden algıladım.

Şu sezon bitsin de üçüncüye döneyim seriyi epey unutmuşum. .d
Aynen. Sezonlar arası çok uzun olduğundan bir kaç şeyi ben de hatırlamıyorum. O kızı bile hatırlayamadım mesela. :D

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık