Oyuncu isteyen varsa getirebilirim 
Arjantin ligin de Tigre ile şampiyonluğa oynuyorum nağmalubum Boca ve River Plate'yi devirdim bakalım ne olacak sezon sonuna kadar4 kulvarda yarışıyorum, ksp ile her zaman olduğu gibi şampiyonluğa oynuyorum, yarın liderle maçım varİspanyol takımları sağlam olduğu için pek alışık değilim fakat toparlıyoruz. Önceki şampiyonluk puanlarım her ne olduysa kayıp, 0 menajer puanım var.
3. sezonda sana küçük takım verelim öyleyse büyük takım sna yaramııyor hacı basıyorlar özellleriArjantin ligin de Tigre ile şampiyonluğa oynuyorum nağmalubum Boca ve River Plate'yi devirdim bakalım ne olacak sezon sonuna kadar![]()
3. Sezon olmayacak bu gidişle herkes bırakıyor sıkmaya başladı zaten kimse sohbete falan da gelmiyor3. sezonda sana küçük takım verelim öyleyse büyük takım sna yaramııyor hacı basıyorlar özellleri![]()
Sürü psikolojisi!3. Sezon olmayacak bu gidişle herkes bırakıyor sıkmaya başladı zaten kimse sohbete falan da gelmiyor![]()
Bir şey demiyorum kimseye ne yaparlarsa yapsınlarSürü psikolojisi!
Biri bırakınca öbürrleide özenip bırakıyor.Uçan tekme atasım gelyor.Ayıp ama.15 kişi bile yeterli sayıdır hemen hevesleri kırııyor.
Sonradan baktım yine merak etmeŞaka yapmıştım![]()