Marquinhos.
Alındı diye biliyorum.Marquinhos.
Ezdim geçtim diyosun özel antreman kullanmışsın üstüne kalecim kırmızı görmüş 90+4 de gol atıp 2-1 yenmişsin bu mu la ezmek ?Napoli'ye acımadım, ezdim geçtim ya la.![]()
Detaylara hiç bakmadım, deplasmanda yendim mi ben ona bakarım. Önemli olan kazanmaktır, nasıl veya ne kadar farkla olduğu değil.Ezdim geçtim diyosun özel antreman kullanmışsın üstüne kalecim kırmızı görmüş 90+4 de gol atıp 2-1 yenmişsin bu mu la ezmek ?![]()
Ezdim demeyeceksin o zaman ezmek demek en az 3 fark atmak demekDetaylara hiç bakmadım, deplasmanda yendim mi ben ona bakarım. Önemli olan kazanmaktır, nasıl veya ne kadar farkla olduğu değil.
2 maçtır taktik ayarlamayı unutuyordum zaten, gereksiz çok puan kaybettim.
Rakip sahada benden çok güçlü bir kadroya sahip takımı, mütevazi kadromla yendiysem, bunun adı rakip için ezilmektir.Ezdim demeyeceksin o zaman ezmek demek en az 3 fark atmak demek
10 kişilik rakibi 90+4'de gol atıp 2-1 yenmek değil![]()
Kırmızı görmüşüm, özel antreman kullanmışsın, üstüne adamların kondisyonu düşüktü tamam ezdin 5 attın sayıyorumRakip sahada benden çok güçlü bir kadroya sahip takımı, mütevazi kadromla yendiysem, bunun adı rakip için ezilmektir.