Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

OSM (Online Soccer Menajer) Korsanfan Ligi

Hangi Ligi Oynayalım ?

• İspanya Ligi (20Takım)

Kullanılan: 0 0.0%
  • Almanya Ligi (18Takım)

• Türkiye Ligi (18Takım)

• Belçika Ligi (18Takım)

• Polonya Ligi (16 Takım)

• Ukrayna Ligi (16 Takım)

• Portekiz Ligi (16 Takım)

• PTT 1. Lig (18 Takım)

• Kullanılan toplam oy
    15
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Valheru21

Udinese:( Bu niye bıraktı durduk yere. Anlaştınız mı arkadaş her gün biri bırakıyor. İnsanları yarı yolda bırakacak kişilikte olanlar bir kere de bıraksınlar da her gün her gün üzmeyin beni. Kalbim kırılıyor:ühü:

Oynamak istemeyeni anlarım ama bir kere başladınız madem sonunu getirin. Günde 50 saat feysbuka girersiniz şuncacık oyuna nezaketen de olsa iki günde bir 5 dakika giremiyorsunuz. Yaptığınız ayıp:of:
Durduk yere ? Hocam bir kaç sayfa önce zaten istifa edeceğimi belirtmişim gözünden kaçtı herhalde.

Eleştirilerinizde haklısınız, fakat sonuçta bu oyunu zevk almak için oynuyoruz.Zevk için oynadığın oyun stres yaratmaya falan başlatıyorsa kendini yıpratmaya gerek yok o saatten sonra.
Şunu da belirtmek isterim, oyunu yarım bırakmak amacıyla başlamadım oyuna.Udinese denen illetle ne kadar ilgilendiğimi kadroya bakıp anlar herkes fakat bir takım daha bilgisayara karşı kazanamıyorsa zorlamanında alemi yok diye düşünüyorum.

Durduk yere ? Hocam bir kaç sayfa önce zaten istifa edeceğimi belirtmişim gözünden kaçtı herhalde.

Eleştirilerinizde haklısınız, fakat sonuçta bu oyunu zevk almak için oynuyoruz.Zevk için oynadığın oyun stres yaratmaya falan başlatıyorsa kendini yıpratmaya gerek yok o saatten sonra.
Şunu da belirtmek isterim, oyunu yarım bırakmak amacıyla başlamadım oyuna.Udinese denen illetle ne kadar ilgilendiğimi kadroya bakıp anlar herkes fakat bir takım daha bilgisayara karşı kazanamıyorsa zorlamanında alemi yok diye düşünüyorum.
Ben Torino'yum sen Udinese çok mu fark arada. Kötü gidince bırakayım mı? Bırakanların artması oynayanların hevesini kırıyor. Ligi kuran adam bile bundan böyle yokum diyor. Birde bu açıdan düşünülmesi lazım bırakmadan önce.

Geçen sezon özellikle Everton ve M.City sorunlar yaşadı ama adamlar bırakmadı. Sonuna kadar oynadılar. Üstelik oyuna girdiler. Sunderland hedef 16. lıktı sonuna kadar bunun için oynadı ve 15. oldu. Net en takdir ettiğim takımdır geçen sene Sunderland. C.Place var, N.united var bu adamlar sonuna kadar oynadılar hep.

Ne diyeyim başka hocam. Online oyunların alayı insanı gerer. Madem soğdun oyundan bırakman iyi olmuş senin açından. Kırdıysam kusura bakma.

Valheru21

Ben Torino'yum sen Udinese çok mu fark arada. Kötü gidince bırakayım mı? Bırakanların artması oynayanların hevesini kırıyor. Ligi kuran adam bile bundan böyle yokum diyor. Birde bu açıdan düşünülmesi lazım bırakmadan önce.

Geçen sezon özellikle Everton ve M.City sorunlar yaşadı ama adamlar bırakmadı. Sonuna kadar oynadılar. Üstelik oyuna girdiler. Sunderland hedef 16. lıktı sonuna kadar bunun için oynadı ve 15. oldu. Net en takdir ettiğim takımdır geçen sene Sunderland. C.Place var, N.united var bu adamlar sonuna kadar oynadılar hep.

Ne diyeyim başka hocam. Online oyunların alayı insanı gerer. Madem soğdun oyundan bırakman iyi olmuş senin açından. Kırdıysam kusura bakma.
Estağfirullah hocam kırılmadım benimkisi sadece biraz kendimi anlatmaktı.

Ayrıca geçen sezon sonradan gelsemde Norwich City'nin başındaydım yani o takdir ettiğin insanlardan biri de benim :) fakay bu seneki Udinese farklı hani ne yaparsan yap bir şeyi değiştiremiyeceğin hissine kapılıp şalterler atar ya benimkisi de o hesap.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık