Arkadaşlar paranız var ise adam getirin yoksa getirmeyin.
Belki parası olan biri getirecek fakat siz getirdiniz diye alamıyorlar.
Buna dikkat edelim lütfen.
@Will of D. o fiyat'dan aşağı daha düşmez.
Kim getirdi sana Shaw'ı

Arkadaşlar paranız var ise adam getirin yoksa getirmeyin.
Belki parası olan biri getirecek fakat siz getirdiniz diye alamıyorlar.
Buna dikkat edelim lütfen.
@Will of D. o fiyat'dan aşağı daha düşmez.
Kim getirdi sana Shaw'ı
Sanki listedeki tek defans oyuncusu buForumdaki tüm direktörlerin gözü o oyuncunun üstünde sende sabırlarını test ediyosun![]()
Bazı adamlar hemen satılıyor. Bazıları ise baya gün satılmıyor. Şans işi.@Monkey D. Luffy İniesta'yı ben alacaktım :/ Bi türlü satılmadı şu Morienomudur nedir ne zıkkımsa yapıştı yakama gitmedi Allahın belası.
Param var hacı sadece ekonoik kullanmak istiyorum sende öyle yapıyorsun eminim.Ucuza alıp pahalıdan satarak gelir elde ediyorsun.Herkesin bir yöntemi var ama.Trriplenmenin gereği yok.Mesela bende iniestanın tee 33 den beri inmesini bekliyordum.ya dusunce alacaktım yarına ama sen kaptın diye gelipte niye aldın diye çıkışacak halim yok.Ama özelden oyuncu getirme duumu farklı zor birsey değil burayı takipp etmek.Zaten şunu getirtiyouz diye yazmaazsak asıl o zaman sorun çıkıyor.Listeye girdim. Baktım ucuz aldım. Her genç oyuncu için foruma bakamam.
Taaa diğer ligin başında kural konulmuştu.
Paran var ise oyuncu getirilecek. Ve oyuna girdiğinde alacaksın. (Bir aksilik yaşamazsan girme konusunda.)
Çok sıkıntı oldu öncesinde bunda karar kıldık.
Bu kadar basit.
Lan bugün deseydin ya getirirdim. Yarın kendime adam getirecektim.Lazio adeta zirve yarışını bırakmıyor. Göze en hoş gelen futbolu oynamaya devam ederek ligin umudu olmaya devam ediyor.
@troysi55 Bana bir sol bek getirsene, 88 ve üzeri olursa iyi olur. 15-20M arası olursa iyi olur.
Hadi bir adam getirde önce sen al, bana 4M fazlaya sat. Marcelo ve Alex Sandro'ya baksana bir.Lan bugün deseydin ya getirirdim. Yarın kendime adam getirecektim.