Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

OSM (Online Soccer Menajer) Korsanfan Ligi

Hangi Ligi Oynayalım ?

• İspanya Ligi (20Takım)

Kullanılan: 0 0.0%
  • Almanya Ligi (18Takım)

• Türkiye Ligi (18Takım)

• Belçika Ligi (18Takım)

• Polonya Ligi (16 Takım)

• Ukrayna Ligi (16 Takım)

• Portekiz Ligi (16 Takım)

• PTT 1. Lig (18 Takım)

• Kullanılan toplam oy
    15
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamam be birgun dayanamıyorsunuz.:D
Aç kurt gibi millet.
@Monkey D. Luffy Biz nasıl bakıyoruz konuya kim hangisini istemiş diye.Çok gözün varsa aynı standartlarda dolu oyuncudan arkadaşllara rica edip getirtirsin.
Mızmızlanacaksanız trip atacaksanız oynamayak.Mesela sen günlerdir ucuzlayan İniesta için fırsat kollamadığını inkar edemeezsin.İyice ucuzlayıp aldığına göre.
Forumdaki tüm direktörlerin gözü o oyuncunun üstünde sende sabırlarını test ediyosun :flaugh::flaugh:
Sanki listedeki tek defans oyuncusu bu :mincika:

Listeye girdim. Baktım ucuz aldım. Her genç oyuncu için foruma bakamam.
Taaa diğer ligin başında kural konulmuştu.

Paran var ise oyuncu getirilecek. Ve oyuna girdiğinde alacaksın. (Bir aksilik yaşamazsan girme konusunda.)
Çok sıkıntı oldu öncesinde bunda karar kıldık.

Bu kadar basit.

Listeye girdim. Baktım ucuz aldım. Her genç oyuncu için foruma bakamam.
Taaa diğer ligin başında kural konulmuştu.

Paran var ise oyuncu getirilecek. Ve oyuna girdiğinde alacaksın. (Bir aksilik yaşamazsan girme konusunda.)
Çok sıkıntı oldu öncesinde bunda karar kıldık.

Bu kadar basit.
Param var hacı sadece ekonoik kullanmak istiyorum sende öyle yapıyorsun eminim.Ucuza alıp pahalıdan satarak gelir elde ediyorsun.Herkesin bir yöntemi var ama.Trriplenmenin gereği yok.Mesela bende iniestanın tee 33 den beri inmesini bekliyordum.ya dusunce alacaktım yarına ama sen kaptın diye gelipte niye aldın diye çıkışacak halim yok.Ama özelden oyuncu getirme duumu farklı zor birsey değil burayı takipp etmek.Zaten şunu getirtiyouz diye yazmaazsak asıl o zaman sorun çıkıyor.

Lazio adeta zirve yarışını bırakmıyor. Göze en hoş gelen futbolu oynamaya devam ederek ligin umudu olmaya devam ediyor.:)
@troysi55 Bana bir sol bek getirsene, 88 ve üzeri olursa iyi olur. 15-20M arası olursa iyi olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık