Böyle şeyleri nasıl beceriyorsunuz anlamıyorum@Riful
dostum başm dönmesi sebebiyle yanlışlıkla kocelnyi alacağıma immobileyi aldım.Öğlen hap içmiştim o yuzden .
İmmobleyi geri alıp paramı verebilir misin?Durum tamameen kaza.6 forvet oldu resmen![]()

Böyle şeyleri nasıl beceriyorsunuz anlamıyorum@Riful
dostum başm dönmesi sebebiyle yanlışlıkla kocelnyi alacağıma immobileyi aldım.Öğlen hap içmiştim o yuzden .
İmmobleyi geri alıp paramı verebilir misin?Durum tamameen kaza.6 forvet oldu resmen![]()
len hiç sorma kafa bi milyondu gün boyu.İstediğim adamı alacağıma bir altındaki adama basmışım.Çift mi gördüm ne?Böyle şeyleri nasıl beceriyorsunuz anlamıyorum![]()
![]()
Cd-rom normal cd okuyor dvd okumuyor bende bilgisayarı söküp cd sürücüyü bir temizleyeyim dedim 2 saattir bilgisayarı sağlam bir şekilde birleştirmeye çalıştım yeni geldim.Nerde bu bolognalı.
Verir heralde gerilen hiç sorma kafa bi milyondu gün boyu.İstediğim adamı alacağıma bir altındaki adama basmışım.Çift mi gördüm ne?Gitti tonla pram
![]()
osm ye gelsene bir.Cd-rom normal cd okuyor dvd okumuyor bende bilgisayarı söküp cd sürücüyü bir temizleyeyim dedim 2 saattir bilgisayarı sağlam bir şekilde birleştirmeye çalıştım yeni geldim.
@Riful
1 M'ye forvet mi var lanDeğeri 1-1.5M arası forvete sahip olan ve satmak isteyen arkadaş var mı? Bana çöp forvet lazım.
Ne yapalım o kadar para var, kadroyu genişletmem lazım, yoklukta gider.1 M'ye forvet mi var lan
Bende ki en düşük adam 15 M.
Para biriktir 6-7 M ye kötü bir adam al yoksa 1 M'ye 55 den yukarı adam zor bulursun.