O Lazio daha benimle karşılaşmadı.Beni nasıl dikkate almazsınız, orada kaliteli hücum futbolu oynayan bir Lazio var. Tek moddosu göze hoş gelen bir lig oluşturmak.
Güçsüzler nasıl yenileceklerine bile karar veremezler.
O Lazio daha benimle karşılaşmadı.Beni nasıl dikkate almazsınız, orada kaliteli hücum futbolu oynayan bir Lazio var. Tek moddosu göze hoş gelen bir lig oluşturmak.
Sus ve gol yemeye devam et.Beni nasıl dikkate almazsınız, orada kaliteli hücum futbolu oynayan bir Lazio var. Tek moddosu göze hoş gelen bir lig oluşturmak.
Hacı onaylandı diyor ama lige girince yine bir kilit ekranıyla karşılaşıyorum.O Lazio daha benimle karşılaşmadı.
O yüzden güçsüz takımlardaki tüm arkadaşlar birleşip tüm antremanları Napoli'ye kullansın arkadaşlar bakalım nasıl karar veremiyolarmış görsünO Lazio daha benimle karşılaşmadı.
Şimdi deneHacı onaylandı diyor ama lige girince yine bir kilit ekranıyla karşılaşıyorum.
Böyle olunca sen sezon sonu bulunduğun sıralamadan hoşnut olacak mısın ?O yüzden güçsüz takımlardaki tüm arkadaşlar birleşip tüm antremanları Napoli'ye kullansın arkadaşlar bakalım nasıl karar veremiyolarmış görsün![]()
Bak bu arkadaş 3. olsa bile benim için en başarılı adamdır çünkü adama 3 defa antreman kullandılar. Ayıptır ya yapmayın böyle şeylerBence Juventus dışındaki takımlara antrenman kullanmalısınız![]()
Karalama kampanyası yapmıyorum yanlış anlama bende biliyorum lig sonuna kadar zirvede duramayacağımı şakasına takılıyorum yoksa buradaki arkadaşların hiç biri sırf ben dedim diye sana antreman kullanacak değil.Şimdi dene
Böyle olunca sen sezon sonu bulunduğun sıralamadan hoşnut olacak mısın ?
Bana kullansınlar benim için sorun değil fakat.
Şuan ben 1. olsam ve sezonda bir arkadaşa 10-15 antreman kullanılmış olsa ve 2. veya 3. olsa o benden daha başarılı olmuştur demektir bu net.
Ben Napoli geldiğin de sevinmiştim keşke son sıralardan bir takım gelseymişKaralama kampanyası yapmıyorum yanlış anlama bende biliyorum lig sonuna kadar zirvede duramayacağımı şakasına takılıyorum yoksa buradaki arkadaşların hiç biri sırf ben dedim diye sana antreman kullanacak değil.
Ama Napoli ismini görüncede antreman kullanası geliyor insanın aynı Juventusda olduğu gibi![]()
Aynen. Bu oyunda büyük takımın gelmesinin kötü yanıda bu. Napoli-Juventus-Lazio-İnter-Milan gibi takımların sırf ismini görünce bile antreman kullanası geliyor insanın. Şuan için bu ligde ideal takımlar Fiorentine ve Udinese keşke bu ikisinden birisi gelseydi banaBen Napoli geldiğin de sevinmiştim keşke son sıralardan bir takım gelseymiş![]()