Lillard'ın tam bu noktada kaç tane attığını bilmiyorum ama 12/17 üçlük atarak bitirdiği maçtan bir sekans. xD
Tam derin Celtics yapılanmasının lideri olan sevgili @H1dalg0 'ı etiketleyip atıyordum haberi. İki gün önce laf etti adama, bugün takımı bırakmış. :d
Adamların yüzü pg ve sakatlıktan gülmüyorTam derin Celtics yapılanmasının lideri olan sevgili @H1dalg0 'ı etiketleyip atıyordum haberi. İki gün önce laf etti adama, bugün takımı bırakmış. :d
Bir Lakerslı olarak ezeli rakibimizin bu durumu beni de çok üzüyor. :/Adamların yüzü pg ve sakatlıktan gülmüyor![]()
Halimize bakınca üzülemiyorumBir Lakerslı olarak ezeli rakibimizin bu durumu beni de çok üzüyor. :/
Geç bile oldu. Bu pinti herif yüzünden kadro hep yarım adım çeyrek adım geri gidiyordu. 3-5 m daha fazla vermemek uğruna yıllar boşuna gitti. Yanlız Brad hocam takımın başında kalmalı.Tam derin Celtics yapılanmasının lideri olan sevgili @H1dalg0 'ı etiketleyip atıyordum haberi. İki gün önce laf etti adama, bugün takımı bırakmış. :d
Ben de Brad'in iyi bir koç olduğunu düşünüyordum, üzüldüm açıkçası bırakacağını görünce. Bu arada onun yerine de Lakers'ın asistan koçu Jason Kidd ya da eski Hawks koçu Llyod Pierce'in gelmesi bekleniyormuş.Geç bile oldu. Bu pinti herif yüzünden kadro hep yarım adım çeyrek adım geri gidiyordu. 3-5 m daha fazla vermemek uğruna yıllar boşuna gitti. Yanlız Brad hocam takımın başında kalmalı.
Allah düşmanımın başına vermesin. Bucks iki senesi yedi bu müptezel.Jason Kidd