Hawks koçu elinde güzel bir kadro varken neden bırakıyor? Garip geldi bana pardon eski hawks koçuymuşBen de Brad'in iyi bir koç olduğunu düşünüyordum, üzüldüm açıkçası bırakacağını görünce. Bu arada onun yerine de Lakers'ın asistan koçu Jason Kidd ya da eski Hawks koçu Llyod Pierce'in gelmesi bekleniyormuş.
Evet, 6 olmuş şimdi. Bunun üzerinde duralım. Lakers demek kolay yedirmeyiz tahminimizi.
Yok, eski koçu diyor. :dHawks koçu elinde güzel bir kadro varken neden bırakıyor? Garip geldi bana
Gördüm gördümYok, eski koçu diyor. :d
Oyuncularla anlaşamdı o galiba.Hawks koçu elinde güzel bir kadro varken neden bırakıyor? Garip geldi bana pardon eski hawks koçuymuş![]()
Ben 8/8 yapacağım gibi. Serili iddia oynasam tutmaz.Evet, 6 olmuş şimdi. Bunun üzerinde duralım. Lakers demek kolay yedirmeyiz tahminimizi.Büyük harflerle yazarım biz dedik diye.
![]()
Bir Denver'dan yatabilirsin, diğerleri geldi sayılır. Ben New York sindiremedim, Jilius Randle biraz oynasa seri gelirdi. Kimse bu kadar kötü oynayacağını beklemiyordu. Yoksa vitaminsiz Trae Young hiçbişey olmaz.Ben 8/8 yapacağım gibi. Serili iddia oynasam tutmaz.![]()