Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

NBA - 2025 Sezonu Finali

Oklahoma City Thunder - Indiana Pacers Finalini Hangi Takım Kazanır

• Oklahoma City Thunder 4-3 Indiana Pacers

Kullanılan: 0 0.0%
  • Oklahoma City Thunder 0-4 Indiana Pacers

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .
Bir Denver'dan yatabilirsin, diğerleri geldi sayılır. Ben New York sindiremedim, Jilius Randle biraz oynasa seri gelirdi. Kimse bu kadar kötü oynayacağını beklemiyordu. Yoksa vitaminsiz Trae Young hiçbişey olmaz.
Randle asıl sorundu bence. Ben daha çok derinliğe bakarak Atlanta demiştim. Tuttu sayılır.

Denver elenmez daha diye düşünüyorum.

@H1dalg0 @Gon Freecs Dengesiz Kemba abimle çatlak Kyrie kardeşim adamı tüketmiş herhalde. :(
Kyrie bitirdi bu adamı. Bu adam ligin üst düzey bir iki koçundan biri. Adam sakat Brown ve çaylak Tatum'la. Lebron'lu Clevaland karşı 7. maçı gördü Doğu finalinde. O maç son çeyrek boş şutları bir ikisi girse final oynucaklardı. Adamlar 80 sayı atamadı, hala gözümün önünde o maçlar. Brad>>Lebron diye yazıyordum her gün buraya.

Adam bitmiş ya, 40 yaşında değil daha. Danny ve Kyrie baltaladı bu adamı. Neyse bir iki sezon kafa dinlesin sonra gelir vurur masaya yine.

Ah hocam ah yediler seni.

Rick Carlsile'ın Doncic'i kenara alma lüksü hiç yok, hücumda tamamen tıkanıyorlar. Yine de Dwight Powell'dan her takıma bir tane lazım, hem ortalama üstü bir kuvveti var hem de acayip hareketli ve çevik bir oyun tarzına sahip. Hücumda ortalığı iyi karıştırıyor. Öte yandan Kawhi bir sonraki maçta da böyle oynarsa Dallas turu alır.

Doncic insan değil bu nasıl baskın oyun çok büyük oyuncu ve bu yaşta.Tarihe tanıklık ediyor olabiliriz bu adamın kariyerinin sonunda hangi noktada olacağını kestrmek zor.İkili sıkıştırma getiriyorsun en boş adamı bulup asist yapıyor ayakları hızlı kısa savunmacınla savunuyorsun kaldırıp atıyor her yerden,uzun savunmacı veriyorsun geçip penetre ediyor ya sayı ya asist.Bu yaşta Avrupalı bir adam bırak alstarı resmen Hall of fame performansı sunuyor.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık