Oyun kuruculuğun O'sunu bilmeyen Smush parker'a mı atsın ? Yoksa Pota altında bana top atma heyecanlanıyom diyen Kwane Brown'a mı ? Yok yok bence Dj MBENGA.62 atıştan 20-30'unu sokmak bir hamaratlık değil.
2006'dan 2009'a kadar adamın eline kadromu verdiler ? Bu adam Shaq varken de Kobe idi bunu unutmayın.
Bana 2006'dan 2008'e kadar Kobe'den başka bir tane Ball Hog göster.Bana bir tane Kobe'den başka ipleri eline alıp ona yardım edecek adam göster.Zaten 2008'de Gasol'u getirdiler ve ertesi sene iki kere üst üste şampiyon olduk.
Aynı şey LeBron'a da oldu.Senelerce adamın eline tam takır bir kadro veremediler.
Edit: Abicim Kobe'nin bencilliği tamamen kazanma hırsından oluşuyor.Jordan'da hayvan gibi şut kullanırdı niye kimse ona ses çıkaramıyor ? Yahu takımda top atacak adam yok ki adam pas versin.Bu adam 36 yaşında bile çıkıp takımın GM'ine ' Sıçarım böyle işe Mitch , bu o...çocukları benim için hiç bir şey yapmıyor , geriye değil ileriye gitmemiz gerekiyor ' diye bütün kameraların , oyuncuların içinde takımın ikinci adamı Mitch'e atar çekip antrenmanı terk etmiş bir insan.Kaç oyuncu bunu gözü kapalı yapabilir ki ?
Düşün yani , adamın kanıtlayacağı hiç bir şey olmamasına rağmen her 10 oyuncudan 9'nun kariyerini bitiren sakatlık yaşamasına rağmen nasıl bir kazanma hırsıdır bu.Bu sezonda maçları izledim.Kobe pas veriyor dönüp dolaşıp yine topu elinde buluyor.Çünkü takımın öz güveni yok.Herkes kobe'nin eline bakar durumda.Adam ne yapsın ? Lan almışın orta mesafeden at şut , gir içeri yap bir şeyler.Kobe'nin maç içindeki hareketlerini takip etmekten 'Aman topu ona atayım' demekten maça odaklanamıyor ki.