Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

NBA - 2025 Sezonu Finali

Oklahoma City Thunder - Indiana Pacers Finalini Hangi Takım Kazanır

• Oklahoma City Thunder 4-3 Indiana Pacers

Kullanılan: 0 0.0%
  • Oklahoma City Thunder 0-4 Indiana Pacers

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .
David Blatt çapsızı İsmail Kartal'dan bile beter. Çizeceğin son hücumun da yapacağın oyuncu tercihlerinin de... LeBron'un emeklerine yazık.
Bu arada LeBron >> Curry, aksini iddia eden fandır.
LeBron'nun finalin ilk maçından bir hafta önce falan bir açıklaması var.Diyor ki ''Curry'de en az benim kadar durdurulmaz bir oyuncu'' Kariyer olarak LeBron ezer geçer , sadece bu seneyi ele alırsak Curry burun farkıyla öndedir.Yine genele yayar ve geldikleri nokta da nasıl bir oyuncu olduklarına bakarsak benim tercihim LeBron olur.Fakat Curry hiç yabana atılacak cinsten bir oyuncu değil.
LeBron pozisyonu gereği daha komple bir oyuncu , LeBron'nun kimliği o.All-Around oyun.

Benim dileğim ise , Kobe'nin gelecek sene NBA'de ki son senesi.Emekli olacağım dedi , Drafttdan Rusell - Okafor - Towns üçlüsünden birini çekip (Rusell veya Okafor tercihimdir) gelecek sene Playoff yapmak.Fakat Kobe'nin hiç sakatlanmaması şartı ile.O adamı izleyebildiğimiz kadar izlemeliyiz.Playoff'lar da gidebildiğimiz yere kadar gidelim , Kobe zaten zaman zaman efso hareketler , maçlar çıkaracaktır.Sekizinci sıradan girsek dahi bu adamın Playoff'lar da son savaşını izlemek istiyorum.Çünkü Kobe için Playoff'lara hangi sıradan girildiğinin bir önemi yok , bunu kendi ağzı ile söyledi.

Bu arada , dünkü maçın kahramanı Iggy idi bence.

LeBron'nun finalin ilk maçından bir hafta önce falan bir açıklaması var.Diyor ki ''Curry'de en az benim kadar durdurulmaz bir oyuncu'' Kariyer olarak LeBron ezer geçer , sadece bu seneyi ele alırsak Curry burun farkıyla öndedir.Yine genele yayar ve geldikleri nokta da nasıl bir oyuncu olduklarına bakarsak benim tercihim LeBron olur.Fakat Curry hiç yabana atılacak cinsten bir oyuncu değil.
LeBron pozisyonu gereği daha komple bir oyuncu , LeBron'nun kimliği o.All-Around oyun.

Benim dileğim ise , Kobe'nin gelecek sene NBA'de ki son senesi.Emekli olacağım dedi , Drafttdan Rusell - Okafor - Towns üçlüsünden birini çekip (Rusell veya Okafor tercihimdir) gelecek sene Playoff yapmak.Fakat Kobe'nin hiç sakatlanmaması şartı ile.O adamı izleyebildiğimiz kadar izlemeliyiz.Playoff'lar da gidebildiğimiz yere kadar gidelim , Kobe zaten zaman zaman efso hareketler , maçlar çıkaracaktır.Sekizinci sıradan girsek dahi bu adamın Playoff'lar da son savaşını izlemek istiyorum.Çünkü Kobe için Playoff'lara hangi sıradan girildiğinin bir önemi yok , bunu kendi ağzı ile söyledi.

Yok canım Curry de büyük, küçümsenemeyecek bir oyuncu, orası inkar edilemez. Ama sadece bu sezoki performansına bakaraktan Curry > LeBron diyenelere idi bu sözüm.
Iggy ile bilikte şu sakatlıktan yeni çıkan 5 numaraları da baya iyiydi. GSW'nin bench katkısı inanılmazdı, cidden takımlar yani.
LeBron bu final serisini olur da kaybederse cidden terk etmekte haklı yani tekrardan :)
Daha haberlere bakmadım ama umarım Irving'in sakatlığı ciddi değildir :(

David Lee ve Bogut ne durumda maçın özet görüntüsünde pek göremedim kendilerini. Lee gayet iyi oyuncuydu en son sayı üretir iyi ribant çekerdi.

İlk maçtan önce 4-1 GSW diyordum.4-0 bile olabilir artık İrvingin sakatlığından sonra.David Blatt başkana hakaret etmek olsa olsa cahilliktir bu arada.Love,İrving,LJ,Shumpert,JR gibi başına buyruk,egoist oyuncularla dolu bir takımı yönetmek zaten belli başlı 2-3 koçun kalibresindeyken avrupadan gelmiş bir koçu dinleyeceklerini hiç zannetmiyorum.Ki NBA'de Popovicgillerden değilsen eski bir süperstar olman gerekir ki en azından oyuncular senin eski hayranların olmalı ve seni dinlemeliler.Blatt başkanın EL'de yarattığı mucizeyi kimse yoksaymasın.

luzo

LeBron yine uçuyor 20sayi ilk yarida önde CAVS 47-46 . Curry biraz daha oynarsa 7-8 sayilik farkla maci alir GSW. :a:

Love ve Irving gibi guardlar olmadan iyi iş çıkartıyor Cavs. Şampırt ve Daneledova'nın oynayacağı topun ben ta...

Edit: Bu JR'a ne kadar sövsek az. Adam zarar, ziyan.

Edit2: Yine son topa kaldı, lanet olsun ya. LeBron bu sefer batırmasa bari :(

Edit3: Yine uzadı :( :(

Son düzenleme:
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık