LeBron'nun finalin ilk maçından bir hafta önce falan bir açıklaması var.Diyor ki ''Curry'de en az benim kadar durdurulmaz bir oyuncu'' Kariyer olarak LeBron ezer geçer , sadece bu seneyi ele alırsak Curry burun farkıyla öndedir.Yine genele yayar ve geldikleri nokta da nasıl bir oyuncu olduklarına bakarsak benim tercihim LeBron olur.Fakat Curry hiç yabana atılacak cinsten bir oyuncu değil.David Blatt çapsızı İsmail Kartal'dan bile beter. Çizeceğin son hücumun da yapacağın oyuncu tercihlerinin de... LeBron'un emeklerine yazık.
Bu arada LeBron >> Curry, aksini iddia eden fandır.
LeBron pozisyonu gereği daha komple bir oyuncu , LeBron'nun kimliği o.All-Around oyun.
Benim dileğim ise , Kobe'nin gelecek sene NBA'de ki son senesi.Emekli olacağım dedi , Drafttdan Rusell - Okafor - Towns üçlüsünden birini çekip (Rusell veya Okafor tercihimdir) gelecek sene Playoff yapmak.Fakat Kobe'nin hiç sakatlanmaması şartı ile.O adamı izleyebildiğimiz kadar izlemeliyiz.Playoff'lar da gidebildiğimiz yere kadar gidelim , Kobe zaten zaman zaman efso hareketler , maçlar çıkaracaktır.Sekizinci sıradan girsek dahi bu adamın Playoff'lar da son savaşını izlemek istiyorum.Çünkü Kobe için Playoff'lara hangi sıradan girildiğinin bir önemi yok , bunu kendi ağzı ile söyledi.
Bu arada , dünkü maçın kahramanı Iggy idi bence.