Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

NBA - 2025 Sezonu Finali

Oklahoma City Thunder - Indiana Pacers Finalini Hangi Takım Kazanır

• Oklahoma City Thunder 4-3 Indiana Pacers

Kullanılan: 0 0.0%
  • Oklahoma City Thunder 0-4 Indiana Pacers

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .
T-mac efsaneydi ama Kobe ayrı bir seviyeydi, Günümüz basketbolunda önce dallas maçında 60 sayı üstü atıp 1 periyot oynamadan hemde ertesi maçta 80 sayı atan bir adam. Kobeyi de gram sevmem Shaq ile olan mevzusundan dolayı gözümde Lebron kadar iticidir.
Aynı düşüncedeyim.Lebron ile Kobe'nin itici bir imajı var.Kobe bir ara 4 maç üst üste 60 üzeri atmıştı galiba ama o zaman öyle bir Lakers takımı vardı ki çöplerden oluşuyordu biraz Kobe'nin skorlarının uçuk olmasının sebebi buydu bence.

Öyle miiiiiiğğğ :) Al o zaman :D

[video=youtube;Fx0mrAnN15E]https://www.youtube.com/watch?v=Fx0mrAnN15E[/video]
Bu hareket T-mac'in imzası gibi bir şey abartılacak bir şey yok :D

Roronoa Zoro

Aynı düşüncedeyim.Lebron ile Kobe'nin itici bir imajı var.Kobe bir ara 4 maç üst üste 60 üzeri atmıştı galiba ama o zaman öyle bir Lakers takımı vardı ki çöplerden oluşuyordu biraz Kobe'nin skorlarının uçuk olmasının sebebi buydu bence.

Bu hareket T-mac'in imzası gibi bir şey abartılacak bir şey yok :D
O imzayı onun kadar güzel atan başka kimse yok ama :D Bir kuzeni Carter yaptı. O da düz attı düz bastı. Hele ki şu, bu hareketin kralıdır.

[video=youtube;QZFBROm2DEU]https://www.youtube.com/watch?v=QZFBROm2DEU[/video]

Kobe tam bir sayı makinesi. Shoq gittikten sonra meydanın ona kalması da bu sayıları atmasına olanak sağladı. Takımlar içerisindeki kimya da önemli. Tabi ki bu Kobe'nin canavar olduğu gerçeğini değiştirmiyor :) T-mac İverson gibi şanssız bir adam. Hatta ondan daha şanssız. Houston'a geldi en fazla 2 sezon sağlam oynadı, ondan sonra 6-7 sene sakatlıklar silsilesi. Sağlık sorunları olmasaydı o da canavar olma yolunda sağlam adımlarla gidebilirdi. Kısmet değilmiş :)

Allstar haftasonu harbiden çok sönük geçti. Dün geceki maçta da devre arasında uyuyakalmışım zaten. Ama TRT yi tebrik ediyorum. 2 gece de hiç reklam vermeden bütün organizasyonu izleme fırsatı verdiler ( Birde Kaan'ı getirebilselerdi çok iyi olurdu).

Abi şu savunma yapılmamasının abartılması da hiç hoşuma gitmiyor.Yemin ederim attıkları sayılar değersiz ya.2'ye 3'e falan bölünsün o atılan sayılar.
Sonra yok onun rekorunu kıracak yok egale edecek.Beni de alsalar ben de rekor kırarım şu savunmalar karşısında.

Abi şu savunma yapılmamasının abartılması da hiç hoşuma gitmiyor.Yemin ederim attıkları sayılar değersiz ya.2'ye 3'e falan bölünsün o atılan sayılar.
Sonra yok onun rekorunu kıracak yok egale edecek.Beni de alsalar ben de rekor kırarım şu savunmalar karşısında.
Abi izleyen insanları bırak, sahada oynayan adamlar bile sıkılır bu oyundan. Hani bizde basket oynadık böyle mal mal atışların yapıldığı savunma yapılmadığı lay lay lom dolanıldığı zamanlar hemen akşam ezanı öncesi açlık ve yorgunluk belirtisiydi bizim için.

Kobe'nin attığı sayılardan bahsediyorsunuz ama yüzdesi çok düşük. Her topu Kobe'ye atıyorlar. +30-40-50 olması gayet normal.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık