Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

NBA - 2025 Sezonu Finali

Oklahoma City Thunder - Indiana Pacers Finalini Hangi Takım Kazanır

• Oklahoma City Thunder 4-3 Indiana Pacers

Kullanılan: 0 0.0%
  • Oklahoma City Thunder 0-4 Indiana Pacers

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .

Roronoa Zoro

İşte biz iki sezondur 120 atıp 130 yiyoruz işin bir sihri kalmıyor.Aslında Byron Scott akıllı bir adam ama elinde kullanacak malzeme yok.
Eski günlerinizi arayacaksınız gibi duruyor. Hiç olmazsa Ben Wallace'ı falan alın yav. Onun da yaşı oldu baya, ucuza da kapatırsınız :D Adamın aklı full savunmada :)

Eski günlerinizi arayacaksınız gibi duruyor. Hiç olmazsa Ben Wallace'ı falan alın yav. Onun da yaşı oldu baya, ucuza da kapatırsınız :D Adamın aklı full savunmada :)
Adam 40 Yaşında hacı :D ve 2012'den beri basketbol oynamıyor , Wallace değil bize böyle diri , genç , basketbola aç , bir şeyleri kanıtlaması gereken adamlar vahşi adamlar gerekiyor.Wallace olsa olsa şampiyonluğa oynayan bir takımda tamamlayıcı olur ( Daha da açmak gerekirse , Tıpkı Perkins'in okc'ye ilk alınması gibi) Ki onu bile yapacak hali kaldığını sanmıyore :D

Goudelockı geçen sene oynatmamaları hataydı.Bu sene almamaları daha büyük hata.Şu yoklukta müthiş gider.Avrupada eksik yönlerini geliştirdi,takım oyununa çok daha yatkın artık.Gerçi LA'de ne işine yarayacaksa Lin ve Kobe'yle birlikte :)

Goudelockı geçen sene oynatmamaları hataydı.Bu sene almamaları daha büyük hata.Şu yoklukta müthiş gider.Avrupada eksik yönlerini geliştirdi,takım oyununa çok daha yatkın artık.Gerçi LA'de ne işine yarayacaksa Lin ve Kobe'yle birlikte :)
Goudelock benim en sevdiğim oyunculardan biridir.Saf şutör yahu adam bir kere , bizim La mal işte , bu senede Kendall'ı serbest bırakıp 13 saat içinde tekrar anlaşacaktık (Yanlış hatırlamıyorsam finansal bir taktik idi) 13 saat içinde adam Bucks'la anlaştı kaldık öyle :D

Bu arada Goudelock bugün 10 üçlük atarak bu alanda avrupa rekorunu kırmış aslan ya :D

Roronoa Zoro

Ooooo ondan baya geçmiş o zaman yav :D Yaşlanıyoruz hacı. Neydi 2004-2005 li yıllarda Wallace. Hey yavrum hey..

Bir adet Murasakibara Atsushi verelim abi size :

Bir adet de Tetsuya :

Tamam işte. Şampiyonluk garanti :D

Ooooo ondan baya geçmiş o zaman yav :D Yaşlanıyoruz hacı. Neydi 2004-2005 li yıllarda Wallace. Hey yavrum hey..

Bir adet Murasakibara Atsushi verelim abi size :

Bir adet de Tetsuya :

Tamam işte. Şampiyonluk garanti :D
Şu seriyi sevemedim ben bir türlü ya :D Saf basketbol oynat abi işte neymiş hayalet oyuncuymuş topa vuruyor da 3-5 kişinin arasından top falso alıyor da kendisi ayak oyunlarıyla üç beş kişinin arkasından kayarak geçiyor falan :D Sonradan düzelttiler mi bilmiyorum da.

Roronoa Zoro

Şu seriyi sevemedim ben bir türlü ya :D Saf basketbol oynat abi işte neymiş hayalet oyuncuymuş topa vuruyor da 3-5 kişinin arasından top falso alıyor da kendisi ayak oyunlarıyla üç beş kişinin arkasından kayarak geçiyor falan :D Sonradan düzelttiler mi bilmiyorum da.
Zaten seri Slam Dunk'ın kopyası gibi hacı :) Ama yine de güzel ya benim hoşuma gitti. Ama dediğin gibi Tetsuya'nın hareketlerini zorlamışlar. Onun dışında sırf bu adam için izlerim ben o animeyi :

3. sezonu bekliyoruz işte :)

Nba allstar haftasonunun yayın hakkını TRT ( Trt spor ) almış. Bu gece 3:30 da yetenek yarışmalar. Yarın gece 3:30 doğu batı maçı var.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık