Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Monkey D. Luffy & Roronoa Zoro & Sanji vs. Sakazuki & Issho & Borsalino

Luffy, Zoro & Sanji vs Akainu, Fujitora & Kizaru

• Canavar Üçlü

Kullanılan: 111 51.2%
  • 3 Amiral

Kullanılan: 106 48.8%

• Kullanılan toplam oy
    217
Yaşlı Wb korsan orası korsan adası.Yaşlı Wb Garptan seviye olarak gerideydi yahu.Prime haline bişey diyemem ama Mf Wb orada da patates olabilmesi yüksek ihtimal.Sen hala onu paket edemedi diyorsun sana anlatıyorum 1 vs o adadaki tüm korsanlar düşmanı Garpın.Sürekli tek kişiyi yumruk ile tüketme savaşı değil üstüne kim gelirse ona vurup yollama şeklinde savaş veriyor orada.Kılıç kullanıcısı meyve kullanıcısı değil.Üstelik paket etmeye gitmemiş denizcileri kurtaracak kendisi orada kalmayı oyalamayı göze almış planıda bu.
Wb kimseyi nakavt edemez miydi? Adam iki vuruşta akainu nakavt ediyor

Bu sadece bir tez olabilir ama ben haki kullanımının yeni yeni oluşmaya başladığı zamanlarda böyle detaylı haki kullanımlarını ne düşündüğünü ne gösterdiğini sanmıyorum.Yoksa o savaşta ne hakiler kullandırılır ne gösteriler yaptırırdı.Tıpkı Luffy ve Cobyde gösterdiği gibi.
Hocam o savaşta gelişmiş aramentte gördük amirallerden ve @StrongestMarineGarp dediği aokiji örneğinin aynısını akainu vista ve marco gibi haki kullanıcılarına uyguluyor hakili saldırılardan hasar almıyorlar gelecek görüşü sayesinde yada gelişmiş gözlem.
Yaşlı Wb korsan orası korsan adası.Yaşlı Wb Garptan seviye olarak gerideydi yahu.Prime haline bişey diyemem ama Mf Wb orada da patates olabilmesi yüksek ihtimal.Sen hala onu paket edemedi diyorsun sana anlatıyorum 1 vs o adadaki tüm korsanlar düşmanı Garpın.Sürekli tek kişiyi yumruk ile tüketme savaşı değil üstüne kim gelirse ona vurup yollama şeklinde savaş veriyor orada.Kılıç kullanıcısı meyve kullanıcısı değil.Üstelik paket etmeye gitmemiş denizcileri kurtaracak kendisi orada kalmayı oyalamayı göze almış planıda bu.
Herkese tek yumruk atmalık bir savaş stili yok garpın alan etkili galaxsy teknikleride mevcut sonuçta ama offscreen sahnelerden ötürü netde konuşamıyorum.

Ben bu panelleri trilyon kere attım. Sana da attım. Sen hala aynı boş lafları konuşuyorsun. Ben ne yapayım? Kendimi niye boşuna yorayım? Kaç defa attık. Gitsinler manga okusunlar. Manga orada. Panel de attım ayrıca. Garp’ın yenildiği panelleri atmadan anlayamayan bir kitleye laf anlatamam. Yaşlı garp Kuzandan güçlüdür diyen bomboş bir kitle var. Yenildi diyorum bana yumruk panelleri atıyorlar, ne diyeyim?
Kaido luffye yenildi luffy>kaido aldık gitti o zaman SADECE sonuca bakıyorsan BÜYÜK KORSAN KAİDO :)

Hocam o savaşta gelişmiş aramentte gördük amirallerden ve @StrongestMarineGarp dediği aokiji örneğinin aynısını akainu vista ve marco gibi haki kullanıcılarına uyguluyor hakili saldırılardan hasar almıyorlar gelecek görüşü sayesinde yada gelişmiş gözlem.

Herkese tek yumruk atmalık bir savaş stili yok garpın alan etkili galaxsy teknikleride mevcut sonuçta ama offscreen sahnelerden ötürü netde konuşamıyorum.
Dediğim gibi daha haki kavramı yeni yeni geliyordu ne çizimlere konmuş ne bişey.Bu yüzden sadece tez olarak kalabilir bence çünkü çizmedi diye konuşabilirim diye düşünüyorum.Kral haki kullanan adamlar varken bile kullanan kimse yok mesela.Gerçi çok hakim değilim ben o zamanlar manga takip etmiyordum animesini izliyordum sadece.

Wb kimseyi nakavt edemez miydi? Adam iki vuruşta akainu nakavt ediyor
Wb ederdi diyebilirsin çünkü meyvesi ve bisentosu vardı ayrıca nasıl kılıç ustalarının savaşları daha keskin ve çabuk bitirebiliyorsa o hesap.Etmeyebilir de diyebilirsin çünkü önünde Bbyi kesip safdışı edememesi var örnek olarak.Sonuçta oradakilerde boş adamlar değil yonkou tayfası.Marco gibi adamı kaç tane amiral yenemedi mesela.Burasıda o hesap.Akainu nakavt olmuyor düşüyor.He düşmese devamı ne olurdu bilemem ama sonuç olarak adam çıkıp savaşmaya devam etti.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık