Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Monkey D. Luffy & Roronoa Zoro & Sanji vs. Sakazuki & Issho & Borsalino

Luffy, Zoro & Sanji vs Akainu, Fujitora & Kizaru

• Canavar Üçlü

Kullanılan: 111 51.2%
  • 3 Amiral

Kullanılan: 106 48.8%

• Kullanılan toplam oy
    217
Wb zaten savaş başlamadan kalbine kocaman kılıç yiyor.Burada ihtiyar ve yaşlı bir adamın savaş sonuna kadar o yarayla durmanın ne demek olacağını anlatmaya gerek yok herhalde.Haki bile kullanamayan yaralı ve ölmek üzere olan ihtiyar adamın 2 vuruşta getirdiği hal ortada.
Bence beyazsakal haki kullanıyordu ama yanlışta olabilir tabi. Sadece 2-3 isimsiz tanınmayan denizcinin lafına pek güvenilmez ama Kuzan Beyazsakalın haki kullanıp kullanmadığına bişey demiyor o yüzden kullanıyor gibime geldi bana.

Wb zaten savaş başlamadan kalbine kocaman kılıç yiyor.Burada ihtiyar ve yaşlı bir adamın savaş sonuna kadar o yarayla durmanın ne demek olacağını anlatmaya gerek yok herhalde.Haki bile kullanamayan yaralı ve ölmek üzere olan ihtiyar adamın 2 vuruşta getirdiği hal ortada.
Arkası dönük bir odende kaidodan tek yemişti arkası dönük bir akainu wb den 2 darbe yesede savaşa dönüp 16 komutanla fıghtlıyor ve orda beyazsakal cinnet geçirmiş artık hani öldürme modunda arkası dönük yakalıyor yani bunun dışında beyazsakal akainuya üstün gelemiyor zaten karnından delinme konusuda gözlem hakisine yazar bence arkadan sağdan soldan bile yemiyor o kılıcı direk karşısından saplıyor squard.

Arkası dönük bir odende kaidodan tek yemişti arkası dönük bir akainu wb den 2 darbe yesede savaşa dönüp 16 komutanla fıghtlıyor ve orda beyazsakal cinnet geçirmiş artık hani öldürme modunda arkası dönük yakalıyor yani bunun dışında beyazsakal akainuya üstün gelemiyor zaten karnından delinme konusuda gözlem hakisine yazar bence arkadan sağdan soldan bile yemiyor o kılıcı direk karşısından saplıyor squard.
Yav zaten adam yaşlı ve hasta serumlarla duruyordu prime halinden çok çok uzak.Gözlem hakisi mi kalmış.Kaido kaç yaşında Wb kaç yaşında?Akainu ile savaşırken bile kalbi tekliyor üstün gelip gelmeme meselesi değil ölmek üzere hali bile amirali yatırıyordu diyorum 2 vuruşta ne hale soktu.

Hakisiyle deldi sanıyor ama ortada delme yok haki olsaydı delmiş olması gerekmez miydi?
Benim Bildiğim kadarıyla Aokiji o sırada gözlem hakisiyle saldırı gelecek yeri görüyor ve logia olduğu içinde saldırı gelen yeri cisimsizleştiriyo bu sayede Beyazsakalın Saldırısı boşa gidiyor. Sonra Aokiji meyvesini kullanıp beyazsakalın kılıcını donduruyor falan.

Benim Bildiğim kadarıyla Aokiji o sırada gözlem hakisiyle saldırı gelecek yeri görüyor ve logia olduğu içinde saldırı gelen yeri cisimsizleştiriyo bu sayede Beyazsakalın Saldırısı boşa gidiyor. Sonra Aokiji meyvesini kullanıp beyazsakalın kılıcını donduruyor falan.
Bu sadece bir tez olabilir ama ben haki kullanımının yeni yeni oluşmaya başladığı zamanlarda böyle detaylı haki kullanımlarını ne düşündüğünü ne gösterdiğini sanmıyorum.Yoksa o savaşta ne hakiler kullandırılır ne gösteriler yaptırırdı.Tıpkı Luffy ve Cobyde gösterdiği gibi.

Valla o senin bakış açın.Ben gayet yenebilir gözüyle bakıyorum.Sonuç olarak adam eliyle dövüşüyor yani ne bir kılıç var ne silah ne meyve sürekli tek kişiye vurup vurup tüketme yok kalabalık kavga bu vurduğu sonrasında başkasıyla mücadeleye girişme olayı var.Buna rağmen çoğu hasarlı adamların.
Adam Kuzan’ı yenemiyor, kısa sürede paket oluyor, hadi Kuzan’ı geç, karasakal tayfasından da kimseyi paket edemiyor, yaşlı garp baya eziğin tekiydi. Oraya yaşlı wbnin gittiğini düşün, sonuç ne olurdu?

Boş rolleneceğinize panellerle argümanları çürütseniz ya rox savaşından yeni çıkan yaralı garp ile sengokunun rastgele atışmasına bakıp sengoku=garp diyip üstüne garp kuzanı dövmedi diyorsun karşına 3 panel atılıyor garp rogera denk değil diyorsun denk oldukları paneller ve sözler atılıyor şimdide herkesle tek tartışıyorum usta görüyomusun gibi rollenmelere girme tartışma karşılıklı argüman çürütmekle olur reis şükür bunun şunun fanı değilim demekle değil :)
Ben bu panelleri trilyon kere attım. Sana da attım. Sen hala aynı boş lafları konuşuyorsun. Ben ne yapayım? Kendimi niye boşuna yorayım? Kaç defa attık. Gitsinler manga okusunlar. Manga orada. Panel de attım ayrıca. Garp’ın yenildiği panelleri atmadan anlayamayan bir kitleye laf anlatamam. Yaşlı garp Kuzandan güçlüdür diyen bomboş bir kitle var. Yenildi diyorum bana yumruk panelleri atıyorlar, ne diyeyim?

Adam Kuzan’ı yenemiyor, kısa sürede paket oluyor, hadi Kuzan’ı geç, karasakal tayfasından da kimseyi paket edemiyor, yaşlı garp baya eziğin tekiydi. Oraya yaşlı wbnin gittiğini düşün, sonuç ne olurdu?
Yaşlı Wb korsan orası korsan adası.Yaşlı Wb Garptan seviye olarak gerideydi yahu.Prime haline bişey diyemem ama Mf Wb orada da patates olabilmesi yüksek ihtimal.Sen hala onu paket edemedi diyorsun sana anlatıyorum 1 vs o adadaki tüm korsanlar düşmanı Garpın.Sürekli tek kişiyi yumruk ile tüketme savaşı değil üstüne kim gelirse ona vurup yollama şeklinde savaş veriyor orada.Kılıç kullanıcısı meyve kullanıcısı değil.Üstelik paket etmeye gitmemiş denizcileri kurtaracak kendisi orada kalmayı oyalamayı göze almış planıda bu.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık