Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Monkey D. Luffy & Roronoa Zoro & Sanji vs. Sakazuki & Issho & Borsalino

Luffy, Zoro & Sanji vs Akainu, Fujitora & Kizaru

• Canavar Üçlü

Kullanılan: 111 51.2%
  • 3 Amiral

Kullanılan: 106 48.8%

• Kullanılan toplam oy
    217
Ben Garp özelinde konuşuyorum. Siz yaşlı adamı Amiral üstü görüyorsunuz. Garp yaşlı halinde Amiralden güçsüzdür.
Garp yaşlı halinde amiralden güçsüz olduğunu neye dayanarak söylüyorsun?Zaten 1 amiral ve korsanlarla dolu adada tek başına kapışmadı mı bu adam?Yaşlı yaralı haki bile kullanamayan Wb Akainuyu 1v1de öldürüyordu.Garp zaten bu adamların ayarında biriyken amiralden güçsüz demek gülünç kaçıyor.

Sengoku sadece Garpla karşılaştırılmıyor, Roger’la kıyaslanıyor, efsane deniyor, amirallik filo amiralliği yapmış. Yani sadece garpla karşılaştırılıyor mevzusu garp fanı olan senin bir taraflarından salladığın bir şey, dayanağı kuvvetsiz anlayacağın.

Daha fazlasına gerek duymamışmış. Bak öyle duymasa Kuzanı falan yakalayıp idam ettirecek ama Garp paşam istememiş meğer, bak sen şu işe.
Garp zaten hem güç seviyesi hemde normal seviye olarak Rogerla aynı. Roger Pirate king levelse garpta pirate king level. Sengoku ha garpla ha rogerla kıyaslanmış. İkiside aynı şey.

Birde Sengoku filo amiralliği yapmışta nolmuş, Akainu seviyesinde gücü mü oldu, garpta koramirallik yaptı ozaman diğer koramiraller gibi garpta joyboyun hakisine bayılsın. :bilmem:

Daha fazlasına gerek duymamışmış falan diyosunda yanlış ne, anlamadım? Garp kobylerle kaçacaktıda kuzan 40 iq olduğu için peşlerinden gidemeyecekti zaten. Egghead mi bu joyboy hakisi falan bi anda kuzanın meyveyi etkisizleştirecekte kaçacaklar. Kuzan bilmiyor mu gemiyi dondurmayı.

Peşinden neden gider diye sorarsanda,Garp kaçarsa ellerinde koz olmayacak, tek şey adaya ve tayfaya verilen hasar olurdu.

Garp yaşlı halinde amiralden güçsüz olduğunu neye dayanarak söylüyorsun?Zaten 1 amiral ve korsanlarla dolu adada tek başına kapışmadı mı bu adam?Yaşlı yaralı haki bile kullanamayan Wb Akainuyu 1v1de öldürüyordu.Garp zaten bu adamların ayarında biriyken amiralden güçsüz demek gülünç kaçıyor.
Kimseyi yenemedi Garp. Yaşlı garp akainu ayarı değildir.

Garpın yenilmesine dayanarak yaşlı garp amiral etmez diyorum.

Garp zaten hem güç seviyesi hemde normal seviye olarak Rogerla aynı. Roger Pirate king levelse garpta pirate king level. Sengoku ha garpla ha rogerla kıyaslanmış. İkiside aynı şey.

Birde Sengoku filo amiralliği yapmışta nolmuş, Akainu seviyesinde gücü mü oldu, garpta koramirallik yaptı ozaman diğer koramiraller gibi garpta joyboyun hakisine bayılsın. :bilmem:

Daha fazlasına gerek duymamışmış falan diyosunda yanlış ne, anlamadım? Garp kobylerle kaçacaktıda kuzan 40 iq olduğu için peşlerinden gidemeyecekti zaten. Egghead mi bu joyboy hakisi falan bi anda kuzanın meyveyi etkisizleştirecekte kaçacaklar. Kuzan bilmiyor mu gemiyi dondurmayı.

Peşinden neden gider diye sorarsanda,Garp kaçarsa ellerinde koz olmayacak, tek şey adaya ve tayfaya verilen hasar olurdu.
Garp Roger ayarında değil.

kaido fanları niye böyle ya
Aynen biz böyleyiz. Garp çöpünü Imu’dan güçsüz görüyoruz. Mangaya göre yorum yapıyoruz.

Beni amiral fanı olarak yaratmayan rabbim için şükür namazı kılmam lazım. Şükür ki ne kutsal ejder fanıyız, ne amiral, ne garp, ne de diğer çöpleri zerre severiz…

Abi çok merak ettimde Beyazsakal ve Akainu fightının neresinde akainu ölüme kadar gidiyor.

Burda da zaten 1. saldırıda burnu kanıyor. Beyazsakalın 2. saldırısından önce akainu beyaz sakalın yüzünü parçalıyor. Beyazsakalın 2. saldırısında marineford ortadan ikiye ayrılıyor(saldırı akainuya olsa bile) ve sonraki panelde görüyoruz ki akainunun sadece burnundan ve kafasına aldığı darbeden dolayı kafasından kanıyor. Kanama dışında aldığı hasar yok. Zayıflama belirtiside göremedim pek. Öldürüyordu demek buysa kaido vs luffy ne oluyor

Benim bildiğim kadarıyla Akainu ile Beyazsakalın son teması bu, bundan sonra ki panellerde karasakal ve tayfası geliyo sonra beyazsakalı öldürüyolar falan filan.

Kimseyi yenemedi Garp. Yaşlı garp akainu ayarı değildir.

Garpın yenilmesine dayanarak yaşlı garp amiral etmez diyorum.

Garp Roger ayarında değil.

Aynen biz böyleyiz. Garp çöpünü Imu’dan güçsüz görüyoruz. Mangaya göre yorum yapıyoruz.

Beni amiral fanı olarak yaratmayan rabbim için şükür namazı kılmam lazım. Şükür ki ne kutsal ejder fanıyız, ne amiral, ne garp, ne de diğer çöpleri zerre severiz…
Valla o senin bakış açın.Ben gayet yenebilir gözüyle bakıyorum.Sonuç olarak adam eliyle dövüşüyor yani ne bir kılıç var ne silah ne meyve sürekli tek kişiye vurup vurup tüketme yok kalabalık kavga bu vurduğu sonrasında başkasıyla mücadeleye girişme olayı var.Buna rağmen çoğu hasarlı adamların.

Abi çok merak ettimde Beyazsakal ve Akainu fightının neresinde akainu ölüme kadar gidiyor.

Burda da zaten 1. saldırıda burnu kanıyor. Beyazsakalın 2. saldırısından önce akainu beyaz sakalın yüzünü parçalıyor. Beyazsakalın 2. saldırısında marineford ortadan ikiye ayrılıyor(saldırı akainuya olsa bile) ve sonraki panelde görüyoruz ki akainunun sadece burnundan ve kafasına aldığı darbeden dolayı kafasından kanıyor. Kanama dışında aldığı hasar yok. Zayıflama belirtiside göremedim pek. Öldürüyordu demek buysa kaido vs luffy ne oluyor

Benim bildiğim kadarıyla Akainu ile Beyazsakalın son teması bu, bundan sonra ki panellerde karasakal ve tayfası geliyo sonra beyazsakalı öldürüyolar falan filan.
Wb zaten savaş başlamadan kalbine kocaman kılıç yiyor.Burada ihtiyar ve yaşlı bir adamın savaş sonuna kadar o yarayla durmanın ne demek olacağını anlatmaya gerek yok herhalde.Haki bile kullanamayan yaralı ve ölmek üzere olan ihtiyar adamın 2 vuruşta getirdiği hal ortada.

Bütün garpçıları karşıma almışım tek başıma bir şeyler anlatmaya çalışıyorum, şu şekil yorulduk;

@Reiper
Boş rolleneceğinize panellerle argümanları çürütseniz ya rox savaşından yeni çıkan yaralı garp ile sengokunun rastgele atışmasına bakıp sengoku=garp diyip üstüne garp kuzanı dövmedi diyorsun karşına 3 panel atılıyor garp rogera denk değil diyorsun denk oldukları paneller ve sözler atılıyor şimdide herkesle tek tartışıyorum usta görüyomusun gibi rollenmelere girme tartışma karşılıklı argüman çürütmekle olur reis şükür bunun şunun fanı değilim demekle değil :)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık