Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Monkey D. Luffy & Roronoa Zoro & Sanji vs. Sakazuki & Issho & Borsalino

Luffy, Zoro & Sanji vs Akainu, Fujitora & Kizaru

• Canavar Üçlü

Kullanılan: 111 51.2%
  • 3 Amiral

Kullanılan: 106 48.8%

• Kullanılan toplam oy
    217
Yine becermişsin saçmalamayı tebrik etmek lazım vallahi. Garpın attığı blue hole'u bilerek atlayıp konuyu başka tarafa çekip garp hiç bişey yapmamışta yenilmiş gibi davranıyorsun ya o kopardı beni.

Garpın yediği kılıç darbesi hakili ve o kıılıcı bilerek yiyor. Düşünsene karnına hakili kılıçla delik açılmış ve kanaman var sonra gidip amiral adama blitz falan atıyorsun normal mi bu?

Zaten kuzan ve garpın çarpıştığı panelide kuzanla birlikte eşit bir şekilde çarpışıyorlar ve bu çarpışmada yaşanan eşitlik garp yaralandıktan sonra oluyor?

Birde kuzanın 1 saldırı + shiryunun kılıcına paket oluyo yazmışsında şöyle bi durum var. Bilmiyorum fightı iyice okuyup analiz ettin mi ama 2-3 defa offscreen fight dönüyor ve son offscreen fighttan önce garp Aokijiye blitz atıp yere gömüp uçmuş ve kuru kafayı ortadan ikiye ayırmıştı. Kendisi kuru kafaya galaxy divide atarken kuru kafanın dibindeydi ama offscreen fighttan sonra görüyoruzki adanın merkezindeler.

Burda blitz atıp aokijiyi yere gömdüğü panel

Burda kuru kafaya galaxy divide atıp ortadan ikiye böldüğünde 1-2 yarası dışında ayakta ve sağlam duruyor ve adanın merkezinden uzakta

En son yenilmiş gördüğümüz kısım şehir meydanı ve bu sırada yenilen herkes toparlanıp garpla savaşmış kısaca kuru kafanın ordan adanın merkezine kadar itilmiş ve bu sırada herkesle dövüşmüş

Zaten takım çalışması olduğunu ve öldürmek istediğini söyleyen Aokijiye karşı sert davranmamış, ona rağmen bir Yonkounun adasına bildiğin operasyon gerçekleştirip 1 amiralle kafa kafaya çarpışıp yinede amacını gerçekleştirmesine rağmen gerçekten güçlü görmeyip 1 gramda olsun saygı duymadığını düşünüyorum.

Birde "diğer karasakal korsanlarına da rastgele yumruk atıyor.yumruk attığı hiçkimse de nakavt olmuyor" Bu ne demek şimdi?

Garp shiryudan kılıç darbesi yedikten sonra shiryuyu hakisiz bir şekilde tek hamlede yere yatırıpta ağzını yüzünü kanatmadı mı? ( Bunu yaparkende karnında kılıç vardı)

Hem tüm tayfayla savaşıp çoğu kişiyi yaralamış, galaxy impact ile adaya büyük hasar vermiş, aokijiye blue hole atmış,sanjuan wolfu tek yumrukta adanın merkezinden denize uçurmuş, shiryunun ağzını yüzünü kanatmış yere yatırmış, galaxy divide ile adadaki kuru kafayı ortadan ikiye ayırmış ve bunların hepsini yaparkende marineford haline göre daha güçsüz haliyle yapıyor bunları.

Garpıda koz kullanma konusundada en kötü şekilde denizcilere karşı kullanırlar gibi geliyor ama öyle 2. marineford savaşı tarzı bir şey olmaz, en azından karasakal istemez diye düşünüyorum.

İsmimde de bir sorun yok bu arada,Garp dedemi seviyorum ve gayette tarihin en güçlü denizcisi 😀
Sen saçmalıyon knk, mesajın baştan sona saçmalamayla dolu. Bir fandan bekleneceği şekilde. Garp deden Imu’yu da tekler demi knk. Garp Piece okumayı bırakta One Piece’e başla, belki Garp = Sengoku‘yu kavrarsın bu şekilde.

Ben Garp hiçbir şey yapmadı dememişim, one piece’i nasıl okuduysan, yorumumu da o şekilde okumuşsun, zerre bir şey anlamamışsın.

O offscreen dediğin mevzuyu anlattım daha önce, hepinize aynı paket mi yükleniyor bilmiyorum, aynı yorumları tekrarlayıp duruyorsunuz. Garp’ı son kez görüyoruz, sonra Coby’ler gemiye bindiğinde bir daha görüyoruz. Bu da 1-2 dakikalık zamanı ifade ediyor. Yani saatlerce dövüş dönmüyor. Velevki dönsün, saatlerce dövüşüp bir tanesini nakavt edememesi Garp’a daha büyük eksi yazar.

Garp’ı güçsüz gördüğümü hiçbir yerde söylememişim. Garp Kuzan seviyesidir, amiral seviyesidir, sengoku ayarıdır diyorum. Siz Imu’dan güçlü gördüğünüz için çok güçsüz görüyormuşum zannediyorsunuz.

Benim dediğim Garp karasakal korsanlarıyla savaştı ve dayak yedi, en sonda da zincirlenmiş halini gördük. Yani Karasakal korsanlarından 5 kişi > Garp oluyor bu durumda. Sizin tayfa sanki Garp herkesin içinden geçmiş gibi yorum yapıyor. Yok öyle bir şey.

Sen saçmalıyon knk, mesajın baştan sona saçmalamayla dolu. Bir fandan bekleneceği şekilde. Garp deden Imu’yu da tekler demi knk. Garp Piece okumayı bırakta One Piece’e başla, belki Garp = Sengoku‘yu kavrarsın bu şekilde.

Ben Garp hiçbir şey yapmadı dememişim, one piece’i nasıl okuduysan, yorumumu da o şekilde okumuşsun, zerre bir şey anlamamışsın.

O offscreen dediğin mevzuyu anlattım daha önce, hepinize aynı paket mi yükleniyor bilmiyorum, aynı yorumları tekrarlayıp duruyorsunuz. Garp’ı son kez görüyoruz, sonra Coby’ler gemiye bindiğinde bir daha görüyoruz. Bu da 1-2 dakikalık zamanı ifade ediyor. Yani saatlerce dövüş dönmüyor. Velevki dönsün, saatlerce dövüşüp bir tanesini nakavt edememesi Garp’a daha büyük eksi yazar.

Garp’ı güçsüz gördüğümü hiçbir yerde söylememişim. Garp Kuzan seviyesidir, amiral seviyesidir, sengoku ayarıdır diyorum. Siz Imu’dan güçlü gördüğünüz için çok güçsüz görüyormuşum zannediyorsunuz.

Benim dediğim Garp karasakal korsanlarıyla savaştı ve dayak yedi, en sonda da zincirlenmiş halini gördük. Yani Karasakal korsanlarından 5 kişi > Garp oluyor bu durumda. Sizin tayfa sanki Garp herkesin içinden geçmiş gibi yorum yapıyor. Yok öyle bir şey.
Yahu karasakal korsanları dediğin içinde amiral var farkında mısın? Nasıl amiral ayarı olmuş oluyor 5 kişi ile dövüşmesiyle ki kaçmak istese ordan kurtulurdu Coby yüzünden orada kaldı.1v2 bile atmak çok zor ve yorucuyken yaşlanmış bir ihtiyar Akainu dengi eski bir amiral ve diğer korsanlarla savaşıp nasıl amiral ayarı oluyor sadece :D İmudan güçlü olur diyemeyiz çünkü İmuyu görmedik gücü ne nereden geliyor belli değil ama herkesten güçlü gözüküyor İmu.

Yahu karasakal korsanları dediğin içinde amiral var farkında mısın? Nasıl amiral ayarı olmuş oluyor 5 kişi ile dövüşmesiyle ki kaçmak istese ordan kurtulurdu Coby yüzünden orada kaldı.1v2 bile atmak çok zor ve yorucuyken yaşlanmış bir ihtiyar Akainu dengi eski bir amiral ve diğer korsanlarla savaşıp nasıl amiral ayarı oluyor sadece :D İmudan güçlü olur diyemeyiz çünkü İmuyu görmedik gücü ne nereden geliyor belli değil ama herkesten güçlü gözüküyor İmu.
Bak Kuzan orada karasakal korsanları + Garp’la dövüşüyor olsaydı, karasakal korsanlarını tekler, Garp’la 1v1 atardı. Garp kimi tekleyebildi? Kimseyi. Orada yine Akainu olsaydı, karasakal korsanlarını tekler, Garp’ı da yenerdi.

Bak Kuzan orada karasakal korsanları + Garp’la dövüşüyor olsaydı, karasakal korsanlarını tekler, Garp’la 1v1 atardı. Garp kimi tekleyebildi? Kimseyi. Orada yine Akainu olsaydı, karasakal korsanlarını tekler, Garp’ı da yenerdi.
Hocam bir tarafta alan etkili şeytan meyvesi olan prime döneminde bir amiral var.Diğer tarafta prime halinden çok uzakta şeytan meyvesi olmayan bir adam var.Karasakal korsanlarını tekler diyorsun şöyle yapalım Kuzan ve karasakal korsanlarını Akainu tekler mi? Veya Akainu ve karasakal korsanlarını Kuzan tekler mi?Tabi bunları neredeyse 80 yaşında yapacak.Daha Kuzan ve Akainu birbirlerini kolay yenemiyor 1v1de.Sen diyorsun onu yapar bunu yapar.

Hocam bir tarafta alan etkili şeytan meyvesi olan prime döneminde bir amiral var.Diğer tarafta prime halinden çok uzakta şeytan meyvesi olmayan bir adam var.Karasakal korsanlarını tekler diyorsun şöyle yapalım Kuzan ve karasakal korsanlarını Akainu tekler mi? Veya Akainu ve karasakal korsanlarını Kuzan tekler mi?Tabi bunları neredeyse 80 yaşında yapacak.Daha Kuzan ve Akainu birbirlerini kolay yenemiyor 1v1de.Sen diyorsun onu yapar bunu yapar.
Ben Garp özelinde konuşuyorum. Siz yaşlı adamı Amiral üstü görüyorsunuz. Garp yaşlı halinde Amiralden güçsüzdür.

Ben sana tek tek yazmışım kan kaybından zayıfladığını Aokijiyede o haliyle üstün geldiğini, amacının birini öldürüp dövmek değil , amacının kobyleri kurtarmak olduğunuda yazmışım oraya, sen hala diyorsunki "Garp Kuzan seviyesidir, amiral seviyesidir, sengoku ayarıdır diyorum." diyorsun. Bunuda hachinosu fightında holding back ve fightın yarısında zayıflamış garp için diyorsun ya kopardı. Sengokunun neyini gördünde gelmişsin buraya garpla kıyaslıyorsun. Sengokuyu güçlü gösteren şey garpla karşılaştırılması zaten :hhh: .

O adada tek amacı vardı, Kobyi ve sivilleri kurtarmak. Yaptı mı yaptı. Daha fazlasına gerek duymadı ve kendini koby için feda etti.

Ben sana tek tek yazmışım kan kaybından zayıfladığını Aokijiyede o haliyle üstün geldiğini, amacının birini öldürüp dövmek değil , amacının kobyleri kurtarmak olduğunuda yazmışım oraya, sen hala diyorsunki "Garp Kuzan seviyesidir, amiral seviyesidir, sengoku ayarıdır diyorum." diyorsun. Bunuda hachinosu fightında holding back ve fightın yarısında zayıflamış garp için diyorsun ya kopardı. Sengokunun neyini gördünde gelmişsin buraya garpla kıyaslıyorsun. Sengokuyu güçlü gösteren şey garpla karşılaştırılması zaten

O adada tek amacı vardı, Kobyi ve sivilleri kurtarmak. Yaptı mı yaptı. Daha fazlasına gerek duymadı ve kendini koby için feda etti.
Sengoku sadece Garpla karşılaştırılmıyor, Roger’la kıyaslanıyor, efsane deniyor, amirallik filo amiralliği yapmış. Yani sadece garpla karşılaştırılıyor mevzusu garp fanı olan senin bir taraflarından salladığın bir şey, dayanağı kuvvetsiz anlayacağın.

Daha fazlasına gerek duymamışmış. Bak öyle duymasa Kuzanı falan yakalayıp idam ettirecek ama Garp paşam istememiş meğer, bak sen şu işe.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık