Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Mihawk, Hakai'yi Durdurabilir miydi?

Mihawk Hakai'yi durdurabilir miydi?

• Kullanılan toplam oy
    190
Slashe haki eklenemez diye tahmin ediyorum sonuçta bir nesne değil ama saldırıyı yaparken ikisi de koka basmıştır.
Büyük ihtimalle haki ya da koka yok. Çünkü adamların silahında ne kararma var ne de haki efekti.
Mesela yamato'nun şuradaki enerji saldırısında sol üstte haki kullandığı belli oluyordu.

3 amiral birleşip Platformu korudukları gibi. Bu saldırıyı durduramazlardı. 4. komutan Vista' nın rakibi mi durduracak.:artiz:

Oda öyle bir mangaka ki eğer Kaido ve BM tekrar bir araya gelirse o saldırıyı herkes durdurmaya başlayacaktır.

Wano köylülerine o saldırı isabet etse bile 2-3 bölüm sonra ayağa kalkarlar. Fakat ölecek bir karakter varsa tek hamlede o saldırıyla ölür.

Evet OP böyle bir seri.

Vista 5. komutan bu arada...
Oha Mihawk o kadar ezikmiydi unutmuşum. :(

@Chris Yani yeterli hakin varsa onların oluşturduğu alan kadar savunma yapabilirsin. Birde ilginç meyven varsa atıyorum, Bartonun meyvesi var ve o kadar alanda bariyer olusturabiliyon gibi. Ama bunlarda şuan için hiç bir karakterde görmediğimiz, ki bence göremeyeceğimiz özellikler.

Oha Mihawk o kadar ezikmiydi unutmuşum. :(

@Chris Yani yeterli hakin varsa onların oluşturduğu alan kadar savunma yapabilirsin. Birde ilginç meyven varsa atıyorum, Bartonun meyvesi var ve o kadar alanda bariyer olusturabiliyon gibi. Ama bunlarda şuan için hiç bir karakterde görmediğimiz, ki bence göremeyeceğimiz özellikler.
İlkinden emin değilim ama dediğin gibi barto gibi alan saldırısını karşılayabilecek meyveye sahip karakterler durdurabilir.

Aslında durdurup durduramamakta çok önemli değil. Eger saldırıdan kaçabiliyorsan durdurmaya çalışmak gereksiz olur.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık