Büyük ihtimalle haki ya da koka yok. Çünkü adamların silahında ne kararma var ne de haki efekti.Slashe haki eklenemez diye tahmin ediyorum sonuçta bir nesne değil ama saldırıyı yaparken ikisi de koka basmıştır.

Büyük ihtimalle haki ya da koka yok. Çünkü adamların silahında ne kararma var ne de haki efekti.Slashe haki eklenemez diye tahmin ediyorum sonuçta bir nesne değil ama saldırıyı yaparken ikisi de koka basmıştır.
Yok kullanılıyor.Slashe haki eklenemez diye tahmin ediyorum sonuçta bir nesne değil ama saldırıyı yaparken ikisi de koka basmıştır.
Vista 5. komutan bu arada...3 amiral birleşip Platformu korudukları gibi. Bu saldırıyı durduramazlardı. 4. komutan Vista' nın rakibi mi durduracak.![]()
Zaten alan saldırısı olduğu için mantıken saldırının tamamını kimsenin durduramaması lazım.3 amiral birleşip Platformu korudukları gibi. Bu saldırıyı durduramazlardı. 4. komutan Vista' nın rakibi mi durduracak.![]()
Oha Mihawk o kadar ezikmiydi unutmuşum.Vista 5. komutan bu arada...
İlkinden emin değilim ama dediğin gibi barto gibi alan saldırısını karşılayabilecek meyveye sahip karakterler durdurabilir.Oha Mihawk o kadar ezikmiydi unutmuşum.
@Chris Yani yeterli hakin varsa onların oluşturduğu alan kadar savunma yapabilirsin. Birde ilginç meyven varsa atıyorum, Bartonun meyvesi var ve o kadar alanda bariyer olusturabiliyon gibi. Ama bunlarda şuan için hiç bir karakterde görmediğimiz, ki bence göremeyeceğimiz özellikler.
Roger'ın bu saldırısının ismi Kamusari , Divine Departure olarak çevrilmişti Tanrısal Nefret ne alakaYok kullanılıyor.
![]()