Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Mihawk, Hakai'yi Durdurabilir miydi?

Mihawk Hakai'yi durdurabilir miydi?

• Kullanılan toplam oy
    190
Ya banane Zoro’nun meyve bıçağıyla durdurulmasından. Mihawk 2 imparatorun yaptığı saldırıyı durduramaz.
Delilin ne? Mihawk kolunu salladığında o saldırıdan daha büyük kesme saldırısı yapıyor. İsimli bir saldırı yapsa pek ala durdurabilir. Sonuçta gelen saldırı bir şok saldırısı. Slashlar da havayı kesen şok dalgalarından oluşuyor. 2 yonkou attı diye durdurulamaz değiller. Zoro sadece bloklayarak bile bir kaç saniye dayandı. Shanks wb mihawk gibiler neler yapar.

Zoro bayağı tuttu saldırıyı, öyle saniyelikte değildi

Mihawk ise bu şekilde yapmazdı, karşı bir slash atıp saldırıyı kesmeye ya da yönünü değiştirmeye çalışırdı ki başarırdı da.

Zoro bayağı tuttu saldırıyı, öyle saniyelikte değildi

Mihawk ise bu şekilde yapmazdı, karşı bir slash atıp saldırıyı kesmeye ya da yönünü değiştirmeye çalışırdı ki başarırdı da.
Mihawk mevcut gözleri ile daha o saldırı gelmeden zaten karşı saldırıyı yollardı. Üstelik arka arkaya kılıç savursa zaten parçalara böler.

Luffy bir yonkou indirecek seviyeye geldiyse, Zoro da Mihawk ile mücadele edebilecek seviyeye gelmiştir diye düşünüyorum. Yenemez tabi orası ayrı. Katedeceği gelişimin çoğunu katetti bence, sırada kral hakiyi isteyerek kullanmak kaldı sadece.
Zoro'nun Mihawk'ı geçtiği tek bir alan yok. Varsa yaz. Sadece kral hakiyi bilinçli kullanarak Mihawk seviyesine gelemez.

Üye silindi 1004

Eski topraklar bilgedir asla yanılmazlar. Mihawk'da haki olduğuna hala inanmıyorum ben.

Her ne kadar geçen yıllar ile birlikte kendisi hakkında beklentilerim azalsada Zoro'nun belkide serideki son rakibinin böyle bir saldırıyı durduramaması saçma olur.

O saldırı haki ile yapılıyor muhtemelen.
Normal bir saldırı olsa tamamen durdurma ihtimali olurdu ama haki yüklü 2 imparatorun saldırısı.
Wb'nin saldırısı için 3 amiral gerekti.
Burada 2 Yonkou saldırıyor.
Saldırıyı bertaraf etme ihtimali olsada tamamen yok etme ihtimali çok zor bence.

O saldırı belki de gördüğümüz en güçlü saldırı.Kimse duramaz önünde o yüzden.Zoro gibi dayanıklı adam bile 2 saniye tutup haşat oldu

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık