Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Mihawk, Hakai'yi Durdurabilir miydi?

Mihawk Hakai'yi durdurabilir miydi?

• Kullanılan toplam oy
    190

Üye silindi 6810

Mihawk kk seviyesi dedim dedim sonunda beni destekleyen bir konu buldum shshsh

Zoro “burdan pica’ya slash atsam ona yetişmez bile” derken mihawk daha uzaktaki buz dağını kesiyor. 1080 pound gibi slash atarak da değil kılıç salladı dağ uçtu. Yakın değiller daha. 2 arc var ona.

Zoro saldırıyı ilk tuttuğu an bile aşırı ağır hasar yedi. Saldırı vücuduna temas etmeden law kurtardığı halde ordan yediği hasar zoro’nun bayılmasına yetti. Bi daha darbe yemeden düştü ashura attıktan sonra. TB overkill oldu.

Zoro hasar yemeden birkaç saniye tutmuş olsa neyse. Ama bu kadar hayvani bişeyi mihawk bile tam kesemez bence. Durdurur dedim ama illa hasar yerdi.

Durdurmaktan kasıt o saldırıyı alıp ayakta kalmaksa bence yapabilir. Ama saldırıyı kılıcıyla durdurmaksa hatta karşılık vermekse konu yapamaz. Dünyadaki en güçlü 2-3 saldırıdan birisidir o. Eğer sonuna kadar direkt alırsan.

yarar saldırıyı biter işi durdurmasına ne gerek var kendisi zarar görmez tmm işte mihawk zoro değil ki çevresini kurtarsın

bu slasha yonkoular haki eklemiş midir? Whitebeard Plazaya deprem yolladığında hakiliydi. İki hakili yonkou saldırısı yedi diye düşünüyorum.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık