Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Lookism (Webtoon)

Yeni başladım seriye daha 36 bölüm falan okudum, az öncede animesini izledim, ilerde daha iyi olduğu yazılmış ama ben okuduğum kısımlardan gayet zevk aldım, güzel bir seri olcak gibi bu arada Türkçe çevirisini iyi olduğu düşündüğünüz bir kaynak önerebilir misiniz?
Bu seride hepsi kötü gibi geliyor. :D

Yeni başladım seriye daha 36 bölüm falan okudum, az öncede animesini izledim, ilerde daha iyi olduğu yazılmış ama ben okuduğum kısımlardan gayet zevk aldım, güzel bir seri olcak gibi bu arada Türkçe çevirisini iyi olduğu düşündüğünüz bir kaynak önerebilir misiniz?
Öyle bir kaynak mevcut değil her çeviri ortalama kalitede ayrıca seri ilerde dövüş sanatlarına bağladığı için daha zevkli oluyor.

Öyle bir kaynak mevcut değil her çeviri ortalama kalitede ayrıca seri ilerde dövüş sanatlarına bağladığı için daha zevkli oluyor.
Birçok farklı siteye baktım ilk bölümleri tek kaynak çevirmiş sanırım hepsi aynıydı.
70lere geldim, serinin şuan kendine bağlayacak ana bir hikayesi yok gibi, bi sonraki bölümde ne olacağı merak ettirmiyor. Telefonda devamlı açık tutuyorum ara okuyorum, ama okurken sıkılmıyorum, bayağı güzel komedisi var hatta bölüm yorumlarında güzel mesajlara denk geliyorum az önce şuna denk geldim mesela epey güldüm.

Birçok farklı siteye baktım ilk bölümleri tek kaynak çevirmiş sanırım hepsi aynıydı.
70lere geldim, serinin şuan kendine bağlayacak ana bir hikayesi yok gibi, bi sonraki bölümde ne olacağı merak ettirmiyor. Telefonda devamlı açık tutuyorum ara okuyorum, ama okurken sıkılmıyorum, bayağı güzel komedisi var hatta bölüm yorumlarında güzel mesajlara denk geliyorum az önce şuna denk geldim mesela epey güldüm.
İlk bölümler komedi ağırlıklı, 150/200'den sonra gizemler yavaştan başlıyor ve seri kendine bağlıyor.

Ben de 50. bölümlere geldim, baya sıkmaya başladı. Kendimi çok zorlamam gerekiyor okuyabilmem için.
Yorumlarda adamın biri 250. bölümden sonra açıldığını yazmış, hiç açılmasa daha iyi. :S

Bu kadar güçlü olacağı belliydi, bakalım ne zaman ortaya çıkacak.

James Lee ile denk çıktı Jake'in abisi.

Son düzenleme:
Johan mümkün mertebe bir daha görüşmeyelim birader Zackten dayak yiyerek tamamladın misyonunu zaten.

Zihni yerinde değildi, ki Zack bile diyor; işini bitirmek yerine seni ayılttı bu yumruk diye. Johan hala daha güçlü.
Değil, en başına dedi onu kurtarmak için yenmen gerek diye. Ayılarak kurtulmuş oldu zaten :D ki esmer herif ayrıyetten söyledi ne olursa olsun johan johandır. Yazar buff'ı bile kurtaramadı johan'ı zackten dayak yemekten.

Değil, en başına dedi onu kurtarmak için yenmen gerek diye. Ayılarak kurtulmuş oldu zaten :D
İlaçlar yüzünden Johan'ı aklı yerinde değil, aklı yerinde osla başka taktik ve teknikler kullanacaktı. Zaten Zack de kazandım demiyor. En azından kaybetmedim diyor. Aklı yerinde olan Johan'dan hala güçsüz.

Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık