Ne diyon dayıBu yorumunu feministler, özgürlükçüler, lgbtisler, ateyizler, radikal laikler falan görmesin tefe korlar seni, adın şeriatçıya çıkar. Kendi istekleriyle gitmiş sanane derler, kadın hürdür derler, cinsellik için evlenmek zorunda değilim derler, sen ahlak bekçisi misin derler, derler de derler yani bunun gibi birçok söyleme maruz kalabilirsin.

Dediğin kesimlerle sorunun varsa tavsiyem bu putperest anarşist mangasını okuma. Bu manganın temsil ettiği herşey senin hayat görüşüne ters. Özgürlükçülük tolerans hoşgörü bu manganın mesajı ana karakter için Tanrı'nın antisi dendi kaç defa. LGBT kişilerde var bayağı sevimli delikanlı karakterler MR2 Ivankov filan

Neyse yorumum off topic olmasın diye şunu da belirtiyim. Nasıl bu çıkarıma vardın bilmiyorum ama kurgu karakterlere veya kadınlara namus bekçiliği yapmıyorum. Oden'in tanıtımı ve hypelanış şeklinin bayağı olduğunu düşünüyorum o kadar. Bizim oğuz kağan destanı gibi
1 yaşında yürümeye başladı
5 yaşında şarap içti
10 yaşında kerhaneye gitti
12 yaşında şu canavarı avladı
Böyle hypeın ardından bölümlerce bir tarafı yalanmaya devam etti karakterin. Sonra Yamato çıktı...