Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

KorsanFan OSM Ligi 3

Kim şampiyon olur?

• Kullanılan toplam oy
    20
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim bu sezon bir beklentim yok, düzelmiyor azcık toparladım ama genelde her mevkiyi 70 e çekmeye çalıştığım için forvetim haricinde 80 üstü oyuncum yok. Şimdi o satılacak iki 80 oyuncu alıcam. Sen ve diğer büyük takımlarsa 6 tane falan 80 lik oyuncu alacaksınız. Not Fair, küçük takımları dayanışmaya çağırıyorum...
Resmen şunun gibi gibisin şuan. Çağır ulan amcanın çocuklarını, dayının oğullarını da çağır... :D

Silinmiş Üye

Laporte'yi aldım 1 M para kaldı. Yarın oyuncu satılırsa forvet alacam SF yok, ondan sonra da al sata devam anca 2 gün sonra verebilirim borç...
Sen Trabzon olarak benden para istemeye utanmıyon mu hem? Trabzonsporlular seni görse vururlar bak... :D :ehe:
70 küsürlü oyuncuları mı al sat yapıyorsun ?

Sezon ortalarına doğru paranın önemi kalır mı ?
Sezon sonu bile paranın önemi var. 100'lük adamlar gelecek daha listeye. Hepsini ben alacam, vuracam kırbacı vuracam kırbacı... :ehe:

Onun yerine destek olabilirsin. Aziz yıldırım ın yayın ihalesi yardımı gibi, senden de bana 5-6 m ye CDM bırakmanı bekliyorum :d
O mevki de bende bir tek Gustavo var. Yerine daha iyi birini almadan da salamam onu bende DOS( CDM) kullanıyorum çünkü... :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık