Değişiklik yok. Simülasyon saatinde sonuç geliyor direkt. Sonuç gelene kadar kadroyu taktiği istediğin gibi değiştirebilirsin. Saatine bakmadım, bakan varsa yazsın.Bu geceki maçlar nasıl olacak? Antreman maçları gibi on saniyede bitecek mi yoksa maç içinde değişiklik vs yapabilecek miyiz maçı izleyip
Ljalic'i dipten al o parayı 35'in üstüne koyup Mbappe'yi alayım. Ne dersin?Mbappe'yı satamadım ilk mac zor olacak bu kadroyla bakalım.
Mbappe'yi ben alacam hemşerim bir dur ya!Değişiklik yok. Simülasyon saatinde sonuç geliyor direkt. Sonuç gelene kadar kadroyu taktiği istediğin gibi değiştirebilirsin. Saatine bakmadım, bakan varsa yazsın.
Ljalic'i dipten al o parayı 35'in üstüne koyup Mbappe'yi alayım. Ne dersin?![]()
Parayı veren düdüğü çalar.Mbappe'yi ben alacam hemşerim bir dur ya!![]()
Reis uygulamada konuşmuyor ya
40m +puig de anlaşalım ama en düşük fiyattanDeğişiklik yok. Simülasyon saatinde sonuç geliyor direkt. Sonuç gelene kadar kadroyu taktiği istediğin gibi değiştirebilirsin. Saatine bakmadım, bakan varsa yazsın.
Ljalic'i dipten al o parayı 35'in üstüne koyup Mbappe'yi alayım. Ne dersin?![]()