O zaman op arasında bi satranç turnuvamız var bence :sİlgilenemem diye gelmedim.
O zaman op arasında bi satranç turnuvamız var bence :sİlgilenemem diye gelmedim.
Hem tekrardan oynayalım diye herkesi topladın, hem de sonradan ilk giden sen oldun...![]()
Neyse öyle olsun, işlerin biterse diğer turnuvaya gel ama.Bensiz de devam ediyor işte, ne güzel. Ayrıca cidden ilgilenemezdim.![]()
O zaman op arasında bi satranç turnuvamız var bence :s
Neyse öyle olsun, işlerin biterse diğer turnuvaya gel ama.![]()
Lichess değil de normali demiştim ama neyse meşgulmüşsün zaten. Yoksa bana beş atma fırsatını kaçırmazdınEuro 2020 çok etkiledi. Katılım az, diğer turnuvalara baktım Lichess'te, onlarda da düşüş var.
Ooooo atmazsak keyfi olur mu?Geleyim de 7-8 at.![]()
Lichess değil de normali demiştim ama neyse meşgulmüşsün zaten. Yoksa bana beş atma fırsatını kaçırmazdın
Gelsen ben yerdim senden. Croco'nun şampiyonluk yolundaki tüm rakiplerine yatmayı düşünüyorumKimseye 5 atamadım ki.
Anadolu takımıyla oynamanın zorluklarını yadsıyacak değilim ama böyle bir şeyin olması imkan dahilinde değil. Biz, kulübümüzü akıl ve mantığa uygun bir şekilde yönetiyoruzSen ve oyuncuların yakında şöyle dolaşırsınız ben söyleyeyim şimdiden...