Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

KorsanFan OSM Ligi 3

Kim şampiyon olur?

• Kullanılan toplam oy
    20
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Borsalino Bu arada o fiyata 1 hafta falan beklersin rahat haberin olsun...

Yani o satıldığın bile diğer adamların bir süre satılmayabilir. Baştan yanlış strateji yapmışsın, kademeli olarak takımı geliştirmek daha mantıklı düşük takımlar için başta.
Mbappe falan alamasan da şuan gayet normal bir takımın olurdu. Mbappe yerine 4 tane ortalama adam alıp al-sat yapsan çoktan daha iyi kadro kurmuştun.

Arkadaşlar rodrigo diye bir forvetim var abooovv satlık şu an acil yoksa satmam haciz işleri felan var geçen televizyonu aldı vicdansızlar uyguna bu arada 26 m muhteşem golcü bak pişman olmazsınız 10 maç sonra 50 ye satarsınız.

@Borsalino Bu arada o fiyata 1 hafta falan beklersin rahat haberin olsun...

Yani o satıldığın bile diğer adamların bir süre satılmayabilir. Baştan yanlış strateji yapmışsın, kademeli olarak takımı geliştirmek daha mantıklı düşük takımlar için başta.
Mbappe falan alamasan da şuan gayet normal bir takımın olurdu. Mbappe yerine 4 tane ortalama adam alıp al-sat yapsan çoktan daha iyi kadro kurmuştun.
Kacırmım diye biraz acele ettim sonrası da istediğim gibi gimedi pek haklısın.

@Borsalino
@VirgilVanDijk
Sizin neyinize lan Mbappe fakirler daha takımın kendine hayrı yok gidip tüm paraları tek adama basıyonuz. Kulübün cebinde para yok aldıkları adamlara bak! Yönetim size böyle seslenecek en sonunda... :artiz: :ehe:

Ne güzel işte oyuna gerçekçilik katıyor bu. Sezon başı tüm parayı 1-2 tane yıldız oyuncuya gömüp, sezonun geri kalanında takımın maaşını ödeyemeyen Anadolu kulüpleri temsili :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık