Ana mesajda yazıyoKim, hangi takımla oynuyor?
Ana mesajda yazıyoKim, hangi takımla oynuyor?
Ana mesajda yazıyo
16. Ekleyebiliyorsan Kasımpaşa - benim takım . Ekleyemiyorsan canın sağolsun …..Ligin puan durumunu da atabilir misin? Sınırı var anketin, 18 kişiyi ekleyemem. İlk 10-15'i ekleyelim.
Doğru taktiği bulayım diye 5 hazırlık maçına mal oldun amaüber değişik taktiklerim içimde patladıTebrikler Antep.
10-0-0 oyna sana yakışır bırak 6-3-1'i falan. Forveti napacan aha da böyle diz adamları vuran top çıksın...@Sir Crocodile yarın seninle oynuyormuşuz. Defansı en kalabalık olan diziliş 6-3-1. Bunu arttırmam mümkün mü mesela 7-2-1 ya da 8-1-1 oynayabilir miyim? Sertliği de fulleyeceğim adamlarının sakatlanması için.![]()
Korkma korkma. Takımımdaki toplam defans oyuncusu beş zaten istesem de 6-3-1 oynayamam10-0-0 oyna sana yakışır bırak 6-3-1'i falan. Forveti napacan aha da böyle diz adamları vuran top çıksın...
![]()
Para olsa alırım da 34 M para var. Adamları koydum listeye satılmıyor...Korkma korkma. Takımımdaki toplam defans oyuncusu beş zaten istesem de 6-3-1 oynayamamHedefim orta saha oyuncularını sakatlayıp sana Barella'yı satabilmek olacak bu maç. :s
5 mi hazırlık maçı?? Hahahaha ben oyuncu satamadığımdan, oyuncularımı geliştirmek için yapıyorum ben hazırlık maçlarını. Neyse, oyunu orta sahaya yıkma planım başarısız olduğundan bir şey demeyeceğim.Doğru taktiği bulayım diye 5 hazırlık maçına mal oldun ama