Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

KorsanFan OSM Ligi 3

Kim şampiyon olur?

• Kullanılan toplam oy
    20
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
5 mi hazırlı maçı mı?? Hahahaha ben oyuncu satamadığımdan, oyuncularımı geliştirmek için yapıyorum ben hazırlık maçlarını. Neyse, oyunu orta sahaya yıkma planım başarısız olduğundan bir şey demeyeceğim.
Oyuncular gelişiyor mu gerçekten? Taktik aramıyorsan dördüncüden sonrası israf bence. En sonuncuda ne kadar gelişti merak ettim.

Oyuncular gelişiyor mu gerçekten? Taktik aramıyorsan dördüncüden sonrası israf bence. En sonuncuda ne kadar gelişti merak ettim.
90'dan 95 oldu takım ortalaması. özellikle 24 yaş altı oyuncularım çok gelişti ama dediğin de doğru. bir zaman sonra gelişim çok yavaşlıyor. Bu arada taktik de deniyorum ama 5-2-3 taktiğim muazzamdı teoride. O patladıktan sonra her maç çılgın atıyorum takımla. antep maçında defansı komple ileri çıkardım, forveti geriye çektim misal. tempoyu da aşırı düşürüp oyunu orta sahada kitlemek istedim ama olmadı. Bugün de başka planlarım var.

90'dan 95 oldu takım ortalaması. özellikle 24 yaş altı oyuncularım çok gelişti ama dediğin de doğru. bir zaman sonra gelişim çok yavaşlıyor. Bu arada taktik de deniyorum ama 5-2-3 taktiğim muazzamdı teoride. O patladıktan sonra her maç çılgın atıyorum takımla. antep maçında defansı komple ileri çıkardım, forveti geriye çektim misal. tempoyu da aşırı düşürüp oyunu orta sahada kitlemek istedim ama olmadı. Bugün de başka planlarım var.
Benim kadroda da çok genç var, her gün üç dört basayım dedim de unutuyorum. Satmaya karar verdim geliştiremediklerimi.

Çizgi taktikleriyle ne hayaller kurdum da hiçbiri olmadı. 6-4-0 falan yapıyorum en fazla.

Şampiyonluk iddiam yok. Türk liginde desteklediğim herhangi bir takım da yok, senelerdir. Doğduğum ili sevmediğimden takımına oy atasım da yok. En iyi değil ama en ideal kadro Beşiktaş'ta. Muhtemelen onlar olur şampiyon.

Son düzenleme:
Alanya ya da Beşiktaş şampiyon olur ikisi de güzel gidiyorlar. Fenerbahçe bu akşam bana beş atar ama asla şampiyon olamaz. Onun gücü küçük takımlara yeter ancak. :s

Ofansif bir taktikle çıktım maça ve 1-0 gerideyken rakip 46. dakikada 10 kişi kaldı ama toplasan 2-3 pozisyon buldum ya da bulamadım. Üstüne gol yedim. Yetmezmiş gibi 10 kişi kalan takıma karşı %30 küsur topla oynamışım. Katlanabileceğim saçmalıkların da bir sınırı var. 1 haftadır Suarez satmaya çalışıyorum zaten. Ben saldım ligi. 96'lık takım. Oynamak isteyene vereyim komple hesabı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık