Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

KorsanFan OSM Ligi 3

Kim şampiyon olur?

• Kullanılan toplam oy
    20
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Montana

Ofansif bir taktikle çıktım maça ve 1-0 gerideyken rakip 46. dakikada 10 kişi kaldı ama toplasan 2-3 pozisyon buldum ya da bulamadım. Üstüne gol yedim. Yetmezmiş gibi 10 kişi kalan takıma karşı %30 küsur topla oynamışım. Katlanabileceğim saçmalıkların da bir sınırı var. 1 haftadır Suarez satmaya çalışıyorum zaten. Ben saldım ligi. 96'lık takım. Oynamak isteyene vereyim komple hesabı.
Hacım ben benden daha düşük topla oynama yüzdesi olan ve benden az şut çeken takıma kaybettim.

Hacım ben benden daha düşük topla oynama yüzdesi olan ve benden az şut çeken takıma kaybettim.
oyun çok basit ve bu yüzden saçma. Diğer oyuncular için de sıkıntı olmayacaksa devredeceğim. Devredemezsem de her maça tamamen agresif ve ofansif çıkacağım. Hedefim ilk 15 değil mi? Birilerini yenerim elbet. Bir de 4 hafta peş peşe deplasmana gidiyorum. nba sanki mübarek ve en az 7-8 kere sağ açık arattım 1 kere bile bulmadı. Para tuzağı bir oyun bu.

oyun çok basit ve bu yüzden saçma. Diğer oyuncular için de sıkıntı olmayacaksa devredeceğim. Devredemezsem de her maça tamamen agresif ve ofansif çıkacağım. Hedefim ilk 15 değil mi? Birilerini yenerim elbet. Bir de 4 hafta peş peşe deplasmana gidiyorum. nba sanki mübarek ve en az 7-8 kere sağ açık arattım 1 kere bile bulmadı. Para tuzağı bir oyun bu.
Şu an oynadığımız ligte koin geçmiyor. Yani kura şansı dışında herkes eşit başladı ki kurada çıkan takımın da transfer etkinliği nedeniyle hiçbir anlamı kalmadı. Yani şartlar hiç olmadığı kadar eşitti.

Senin durumun iyi, hedefin tutar, dal gitsin herkese.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık