Çok kelepirdi, satış yapınca aldım hemen. Fiyatı biraz daha düşsün diye mi bekliyordun la doğru söyle. Öyleyse daha mutlu olurum.Kimin nedeçökeceği konusunda hiç şaşırmadım acaba??

Çok kelepirdi, satış yapınca aldım hemen. Fiyatı biraz daha düşsün diye mi bekliyordun la doğru söyle. Öyleyse daha mutlu olurum.Kimin nedeçökeceği konusunda hiç şaşırmadım acaba??
Peki sen biIrsin,Forvete ihtiyaacın var gibi, Ya 97'Iik Son + 15e ne dersin 20 de olur?Parayı denkleştirince alırsın, 88 liklere ihtiyacım yok maalesef![]()
Ben genelde açıklarda oynatmıyorum sf yetiyor ama bek eksikliğim var. Ona teklif yaparsan daha sıcak bakabilirim yoksa sadece nakit parayı tercih ederim.Peki sen biIrsin,Forvete ihtiyaacın var gibi, Ya 97'Iik Son + 15e ne dersin 20 de olur?
Şansına küs??, 2 tane çok iyi DOSum var zaten lan 3.yü napayım. Aslında Kovacic hatta Pogbayı bekliyordum ama Barella gençliği ile daha cazibeli geldi. Yoksa Bennaceri sana yar eder miydim lan.Çok kelepirdi, satış yapınca aldım hemen. Fiyatı biraz daha düşsün diye mi bekliyordun la doğru söyle. Öyleyse daha mutlu olurum.![]()
KİM. SANA. DÖRT. ATTI ?Dört yemişim. Fazla belli ettim sanırım kupadan elenmeye çalıştığımı :s