Beni sayma la, köye geldiğim için maça hazırlanamadım o gün.Birinciliğe oynayan takımları yeniyoruz gelip alt sıralardan adamlara takılıyoruz.

Beni sayma la, köye geldiğim için maça hazırlanamadım o gün.Birinciliğe oynayan takımları yeniyoruz gelip alt sıralardan adamlara takılıyoruz.
Jiraiya ve Croco vazgeçti. Rem'in teklifi de kurallardan dolayı yatıyor. Tek siz kalmışken kaçırmayayım bari satıyorum :/Sana yaptığım teklif + Madison'a ne dersin Kennyciğim?
Aynen timsaha karşı çok dikkatli olman gerek, seni dibe çekip yutabiIir![]()
![]()
Sen de müşteriler kuyruk olduğu sırada kendini ağırdan satıyorsun, burnun yukarıda geziyorsun, müşteri azalınca hemen adamın paçasına yapışıyorsun Tolunay Mafkas. Veresiye satan tablosundaki adama döndün.Jiraiya ve Croco vazgeçti. Rem'in teklifi de kurallardan dolayı yatıyor. Tek siz kalmışken kaçırmayayım bari satıyorum :/
Kimin nedeçökeceği konusunda hiç şaşırmadım acaba?@Kenny McCormick Bennacer diye birini aldım çok uygundu. Barella'ya ihtiyacım kalmadı şimdilik. Param olursa teklif atarım.
Gerçek bir Anadolu takımı yöneticisiyim işte. Teklifi yapan dört büyüklerdense adamlara köpek çeker transferi burunlarından getiririm. Dört büyüklerden değilse melek olurum :sSen de müşteriler kuyruk olduğu sırada kendini ağırdan satıyorsun, burnun yukarıda geziyorsun, müşteri azalınca hemen adamın paçasına yapışıyorsun Tolunay Mafkas. Veresiye satan tablosundaki adama döndün.
Bu demek oluyor ki bana da savaş açıyorsun. Kardeş savaşı çok da uzakta gözükmüyor :sGerçek bir Anadolu takımı yöneticisiyim işte. Teklifi yapan dört büyüklerdense adamlara köpek çeker transferi burunlarından getiririm. Dört büyüklerden değilse melek olurum :s
Benim tek savaşım küme düşme hattı ile :sBu demek oluyor ki bana da savaş açıyorsun. Kardeş savaşı çok da uzakta gözükmüyor :s
Teşekkür ederim, hadi hayırlı uğurlu olsunJiraiya ve Croco vazgeçti. Rem'in teklifi de kurallardan dolayı yatıyor. Tek siz kalmışken kaçırmayayım bari satıyorum :/
@Will of D. 100 ortalamalı olacak saat 18 gibi, ona göre fiyat biçer misin ?
Parayı denkleştirince alırsın, 88 liklere ihtiyacım yok maalesefPara yetmiyor maalesef gözüm ya, 30 M var seninle de 30 M + Ocampos'a anlaşsak nasıl olur ??Ya da onu satmaamı bekle oyuncuyu bana ayır paayı denklestirince alayım ne dersin?