Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

KorsanFan OSM Ligi 3

Kim şampiyon olur?

• Kullanılan toplam oy
    20
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Silinmiş Üye

@Kenny McCormick

Ben teklifimi yaptım 98 lik oynatabileceğin bir OS, 80 lik OS ve 5 M. Gerisi size kalmış. :S

Yooo benim teklifim senin yaptığın tekliften iyiydi her sekilde. Goretzka dediğin adamin kalitesi 92 benim vereceğim adamin kalitesi 98. Artı olarak 1 OS ve 5 M veriyorum. :D

La 6 adami ne ara vereceksiniz? Her gün 1 oyuncu gönderebiliyorsunuz. Oyun bitecek siz adamları verene kadar. :S :D
100’lük os veriyorum üstüne 10m veriyorum. Yarın da çapulcu oyuncularımı gönderirim maksat sayın artsın @Kenny McCormick

Silinmiş Üye

@Kenny McCormick Bak, adamı görüyor musun ? Senin yerine karar vermeye falan çalışıyor. İleride seni borç batağına da sürükleyebilir. Eminim doğru kararı vereceksindir. :rolleyes:

@Sir Crocodile bu günde bir oyuncu şeysi aşılamaz mi ya? Bana bir bir göndereceğine oyuncu pazarına en düşük fiyattan teklif koyar ben alırım. Bence sen bizi kandırıyon ilk defa oynuyoruz diye :s
Nasil geri alacan verdiğin parayi? En düşükten koysa bile 6 oyuncu en az 50 60 M eder. Onu geç takas da parayi değişemezsiniz eşit. Listede de yanlış hatirlamiyorsam 1 tane oyuncu alabiliyorsunuz 1 günde 1 menejerden.

Geçmişte 1 lige 1 oyuncu cift hesap ile girip sürekli transfer yapiyor diye oyun böyle bir kural getirdi.

Neyse ben vazgeçtim almiyorum. İyilik yapalim dedik kötü olduk. İstediğine istediğin gibi sat... :artiz:

Montana

Birinciliğe oynayan takımları yeniyoruz gelip alt sıralardan adamlara takılıyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık