Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Kaido'dan Beklentiniz Nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
100 tane farklı ruh hali olacak, zaten ön gösterimi yapıldı. Dövüşün en kritik anında yok başım yok kaşım diye saçma sapan triplere girecek. Bir şey beklemeyin :bilmem:

İstediğim şey. Luffy ve tayfası hatta yanında ne kadar adam topladıysa kaido arcında büyük bir yenilgi almaları bizim tayfanın.
Hatta sanjinin bir kolu kopsa fena olmaz.
Bu yenilgi sonrasında bizim tayfa bir şekilde dağılır.
Tayfadan bazıları impel downa kapatılır.
Böylece 10 yıl zaman atlaması verilir.

Ama buna ne seri elverir şu evrede nede E.odanın hayatı.
Yani beklentim üsteki gibi olması ama gerçekte olacak çok saçma şekilde düşecek... (Bence)

İstediğim şey. Luffy ve tayfası hatta yanında ne kadar adam topladıysa kaido arcında büyük bir yenilgi almaları bizim tayfanın.
Hatta sanjinin bir kolu kopsa fena olmaz.
Bu yenilgi sonrasında bizim tayfa bir şekilde dağılır.
Tayfadan bazıları impel downa kapatılır.
Böylece 10 yıl zaman atlaması verilir.

Ama buna ne seri elverir şu evrede nede E.odanın hayatı.
Yani beklentim üsteki gibi olması ama gerçekte olacak çok saçma şekilde düşecek... (Bence)
Benzer bir düşüncedeyim. Kaido'ya karşı ciddi bir hezimet alan tayfanın tekrardan toparlanması ve yeniden Kaido'ya karşı savaşmaları için bir araya gelmeleri uzun, çok uzun bir zaman alır. Ha ama bu esnada neler mi olur? Bizimkiler kendi başlarının çaresine bakmak zorundayken, gerçekten çok ciddi derecede güçlenirler. Ve Kaido'ya karşı başlatılan ikinci viyana kuşatmasını işte bu sefer bizimkiler kazanır.

Yani bu benim fantezi dünyam ama bu tarz bir senaryo sanırım herkesi tatmin eder.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık