Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Kaido'dan Beklentiniz Nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Teke tekte ağzını yüzünü kırdırsın Luffy'e. Çok fazla kişinin canını yakmış olsun(Müttefik sayısı çok olur.).

Bu adam ölümsüz ve hapsedilemezse yenilse bile devam etsin bizimkileri kovalamaya. Jack ve diğer adamları sağlam olsun. Bizim müttefiklerden ve tayfadan ölenler ve ciddi yara alanlar olsun. Başka arca geçtiklerinde Kaidou tehlikesi devam etsin. En güçlü yonkou olsun isminin hakkını versin.

E. Oda'nın Kaido için "eğer yumruklarla inerse kimse tatmin olmaz" açıklaması aslında büyük bir değer taşıyor.

En basitinden bu açıklamaya bakarak şunu bile diyebiliriz, Luffy'nin Lucci'ye yaptığı gibi veya son dövüşte Katakuri'ye yaptığı son saldırı misali, bu tarz bir "son saldırı" ile düşecek bir karakter değil Kaido.

Kaido'nun ölümsüzlük muhabbeti, yaşayan en güçlü yaratık ünvanı, bin canavar lakabı, Wano krallığı falan filan derken sanırım bir sürü yan faktör devreye girecek.

Sanırsam Kaido savaşı ve sonunda düşüşü gerçekten OP'ta pek alışık olmadığımız şeyler gösterecek bize.

Wano arc'ı E. Oda'nın ya ustalık dönemi eseri olarak manga tarihine geçecek ya da büyük bir hayal kırıklığı olarak One Piece serisinin "efsane" klasmanından düşmesine neden olacak.

Son düzenleme:
Kaidou dan beklentim wb gibi yaşlılıktan içkiden vs güçten düşmüş, BM gibi saçma sapan yemek yüzünden güçten düşmüş yonkouların aksine. Gerçek en güçlüyü göstermesi. Kaidou düşecekse luffy'ye marcolar ve müttefiklerinin yanında fujitora falan yardım etmeli. En az 1vs3 atar diye düşünüyorum. Ve en büyük beklentim acımasız bir korsan olması ve o büyük savaşı çıkarması.

Kaido, şaka maka OP'un Madara'sı aslında. Zamanında Kishimoto'nun, Madara'yı nasıl öldüreceğini bilememesi gibi Oda'da, Kaido'nun nasıl yenileceğini düşünüyor :D

Gerçi ben Wano'da Kaido ile karşılaşılacağını da düşünmüyorum. Shogun'la, Kaido'nun adamları yenilir ve Kaido'da sonraki arka sarkabilir. Şuan Koca Ana'nın hiç dövüşe girmeyip, komutanlarının yenilmesi gibi bir durum bekliyorum Wano arc'tan.

İstediğim şey. Luffy ve tayfası hatta yanında ne kadar adam topladıysa kaido arcında büyük bir yenilgi almaları bizim tayfanın.
Hatta sanjinin bir kolu kopsa fena olmaz.
Bu yenilgi sonrasında bizim tayfa bir şekilde dağılır.
Tayfadan bazıları impel downa kapatılır.
Böylece 10 yıl zaman atlaması verilir.

Ama buna ne seri elverir şu evrede nede E.odanın hayatı.
Yani beklentim üsteki gibi olması ama gerçekte olacak çok saçma şekilde düşecek... (Bence)
Şu Senaryo olsa kimsenin gıkı çıkmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık