Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Kaido'dan Beklentiniz Nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaido tabiri caizze önüne geleni s.atsın.Amiral öldürsün schi öldürsün sanjinin bir bacağını koparsın luffy nin bir gözünü kör etsin yani gerçek bir kötü olsun.Mal gibi ağlamasın yine.

Son düzenleme:
Geçmişinde Yeşilçam tarzı acıların çocuğu olmasın lütfen artık gına geldi.Psikopatlığı çocukluğunda anasını kestiler babasını kaçırdılara dayanmasın içinden gelsin psikopatlık doğuştan psiko olsun.Klişe olmasın.Kaçınılmaz olarak seride tüm villianlar gibi luffy e yenilecek eninde sonunda ama lütfen tek başına indirmesin luffy zoroyla lawla sanjiyle topyekün girsinler hatta yanlarında marco da hatta mihawk bile olsun hepsi büyük hasarlar alsın hatta mümkünse bir yada ikisi ölsün bu savaşta(tayfadan kimseyi harcamayacaktır oda ama tayfa kadar luffy için önemli birileri ölebilir).Kısacası canavar lakabının içini oda iyice doldursun adama canavar diyip çocukken inşata topu kaçtıda ondan psikopat olduya bağlamasın gene diğer psikopatlarda yaptığı gibi.

Ağlama sahnesinden dolayı bu karakterin de savaş sırasında BM kadar olmasa da delirmesini bekliyorum. Kaido'yla karşılaşmadan önce ordusunu indirirlerse kaido çok sinirlenecek. O haldeyken tayfa dışında bikaç karakter öldürse çok sevilir bence.

Tabiki beklentimiz olmayacak o ayrı mesele :D kaido nun gemişte acıklı bir hikayesini gösterir bize oda sonra ağlamalar sızlamalar sonra lakabı beast olan karakterin dandik bir handikabı çıkar bu handikaptan yararlanıp indirili falan.Bu arada son birkaç yıldır herkesin dilinde wano arcı herkes efsane olacak bu arc gibisinden beklentide içimde wano arcının en sönük arc olacağına dair bir his var umarım yanılırım çünkü herkeste büyük beklenti var.

Tayfasında 500 tane DF kullanıcısı olan bir tayfanın kaptanının meyve yememesi garip kaçar ...Ama ben yine de momonosuke nin yediği ejder meyvesinin Kaido için tasarlandığını düşünüyorum.

Luffy'i iyi pataklayacak diyen olmuş ama kendine masaj yaptırıp hesabı TEQ çekimle ödeyeceğini kimse tahmin etmemiş. Şimdi biraz daha gördük, beklenti tazeleme vaktidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık