Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Kaido'dan Beklentiniz Nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beklentim seride gerçekten iz bırakıcak ölümler ve acılar yaratması.Eğer kaido yapamazsa kimse yapamaz.Birde sakayla 1v1 atsalar tadından yenmez.

Kaido adamlarının böyle vücutlarının belirli yerlerinde numaraların olduğunu ve adamlarının gücünü çekip kendi kullanabilecek diye düşünüyorum. "Bazıları saçma bulabilir."

Ek olarak kaidonun bir tardigrad olabileceğini (yaşayan en dayanıklı canlı) düşünüyorum.

Ayrıca bence dezavantaj olarak, yapay meyvelerle alakalı bir konu olacak.

Kaido adamlarının böyle vücutlarının belirli yerlerinde numaraların olduğunu ve adamlarının gücünü çekip kendi kullanabilecek diye düşünüyorum. "Bazıları saçma bulabilir."

Ek olarak kaidonun bir tardigrad olabileceğini (yaşayan en dayanıklı canlı) düşünüyorum.

Ayrıca bence dezavantaj olarak, yapay meyvelerle alakalı bir konu olacak.
Don Chinjao, Kaido'nun adamı değil kolezyum dövüşçüsü olduğu için numara vermişler ona.

Düşük ihtimal ama ben Scotch için bir şey söyleyeyim. Scotch'ın üzerinde 2 tane 18 var. Scotch Whist isimli bir kart oyunu. Bu oyunun adı aynı zamanda Catch the Ten. Tahmin edildiği üzere Kaido ve onun üçlüsü King, Queen ve Jack'e ilave olarak Scotch 10. adam olabilir. Fakat ben "Catch the Then"den yola çıkarak 9 numara olacağını düşünüyorum. Bu oyunu 2 kişi oynarken 18 kart dağıtılıyormuş sanırım. Bu sebeple Scotch'ın belki ikizi vardır, belki de her iki tarafında olan 18 sayısı iki kişiyi sembolize etmiştir.

Düşük ihtimal ama ben Scotch için bir şey söyleyeyim. Scotch'ın üzerinde 2 tane 18 var. Scotch Whist isimli bir kart oyunu. Bu oyunun adı aynı zamanda Catch the Ten. Tahmin edildiği üzere Kaido ve onun üçlüsü King, Queen ve Jack'e ilave olarak Scotch 10. adam olabilir. Fakat ben "Catch the Then"den yola çıkarak 9 numara olacağını düşünüyorum. Bu oyunu 2 kişi oynarken 18 kart dağıtılıyormuş sanırım. Bu sebeple Scotch'ın belki ikizi vardır, belki de her iki tarafında olan 18 sayısı iki kişiyi sembolize etmiştir.
Belki şeytan meyvesi sayesinde kagebunshin yapıyordur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık