Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Kaido'dan Beklentiniz Nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaido arcı baya dolu olacak.

Dövüşte ise Luffy ilk bi baya ezilir, bizim kfdekiler gene hiç ders almadan gaza gelir.

Sonra gene tekrar toplu dövüş yapılır. Kaido 2 3 kişiyle de dövüş yapar. En son Luffy ile 1 e 1 kalır. Luffy yı yere düşünce Marco koruyabilir. En son Luffy gene kalkar. Delirir ve döver.

Son.

Kaido dan beklentim :Bu adam idam edilmiş öldürülmeye çalışmış ölmemiş ,intihat etmiş defalarca gene ölmemiş ejder meyvesi gibisinden teoriler var meyve kullanıcısıysa atın denize ölsün benmi kaçırdım yoksa meyve ile ilgili önemli bir bilgimi verildi.Kaidonun saf şeytani karşı konulamaz bir fiziksel güce sahip olduğunu düşünüyorum.Büyük ihtimalle serideki dayanıklılık ve fiziksel güç anlamında açık ara en kuvvetlisi.Şimdi böyle bakınca o zaman bu adam neden kk değil ya da wb nin neden gerisinde shanks nasıl durdurabiliyor marinefort a giderken ve o devasa yarayı kim nasıl açtı.Büyük ihtimalle çok büyük gücüne eşlik eden büyük bir handikabı var ve bu handikap onu öldürmüyor yenilmiyor ama dünyayı yıkıp tepesine oturmasına da mani oluyor.Çünkü görünüşe göre içinde iyiliğe merhamete dair hiç bir şey yok büyük ihtimalle teach le kötülük anlamında birebir yarışırlar.
Kaido vs luffy beklentim: Bu vs ye en az 3 sene olduğuna inanıyorum 2021 leri bulabilir.O zamana kadar hasır şapka birkaç önemli power up alacaktır(Bir tane en babasından aldı mesela yakın geleceği görmek ve bunu zamanla geliştirmek inanılmaz bir yetenek)Aralarındaki vs öyle dof veya kata gibi birebir olmayacaktır bir kaç önemli figürle aynı anda dalacaktır buna.Yanında law kesin olacak zaten onun haricinde belki marco ve zoro da olur kombinasyonlarla atak yaparlar canavara bir yada birkaç önemli figür kaido savaşında ölecektir tayfadan birilerinin ölmesini beklemiyorum serinin sonuna kadar oda tayfanın hepsini hayaline kavuşturacaktır.Hikayede mihawk ın bir yerde çıkıp öğrencisi zoroya zor durumda kaldığı bir anda el atacağını destek çıkacağını düşünüyorum belki burada sahneye çıkar.Ve bence en önemli olay luffy nin meyvesi bu vs de uyanacaktır.Kaidonun wb den sonra ölen ikinci yonkou olacağını düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık