Umut fakirin ekmeğiÇok şey istiyon çok
En güçlü yonkou bekliyorum.

Ölümün kıyısındayken böyle şaka mı yapılırAsıl böyle yerlerde olsun
Yoksa her seri yapar normal zamanda şakalıklı şeyler![]()

Umut fakirin ekmeğiÇok şey istiyon çok
En güçlü yonkou bekliyorum.
Ölümün kıyısındayken böyle şaka mı yapılırAsıl böyle yerlerde olsun
Yoksa her seri yapar normal zamanda şakalıklı şeyler![]()
Sen gülmedin mi Brook öyle deyince ?Ölümün kıyısındayken böyle şaka mı yapılırKoca Ana donunu göreyim
Acaba bunlar ana karakter olduklarının farkına mı vardı nedir. Nasıl olsa ölmeyeceğiz falan.
Biraz gerçek hayata dönsünler bir zahmet. Kizaru, Aokiji falan saldırdığı vakit yüz ifadelerini atmak istemiyorum şimdi. Dut yemiş bülbül gibiydiler. Yonko karşısında da o ciddiyeti bekliyorum şahsen.Sen gülmedin mi Brook öyle deyince ?
Ölümü tınlamıyor bizim tayfa .Varsa yoksa hayalleri .
Konu Sanji olunca işler değişiyor demek ki .Biraz gerçek hayata dönsünler bir zahmet. Kizaru, Aokiji falan saldırdığı vakit yüz ifadelerini atmak istemiyorum şimdi. Dut yemiş bülbül gibiydiler. Yonko karşısında da o ciddiyeti bekliyorum şahsen.
Sanji nereden çıktı şimdiKonu Sanji olunca işler değişiyor demek ki .
Ben seviyorum şahsen .
Hmmm benimle konuşmak/tartışmak istemiyorsun demek peki .Sanji nereden çıktı şimdiNeyse ya benden bu kadar.
Andaval olmasın yeter. Şuursuz insanların zirveye çıkması bana çok ters geliyor. Sarhoşluk falan güzeldi oralarda bende güldüm ama Linlin hiç güzel değil.Herhangi ekstra beklentim yok, Oda ne verse razıyız.
Ben karakteristik özelliklerinin olmasını daha çok seviyorum. onun gibi en güçlü "yaratık" denen, acımasız birinin içip içip ağlaması çok iyiydi. Böyle eksantrik bir tip olmaya devam ederse daha çok severim.