Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Jozu vs. Marco

O nasıl oluyor adam daha dofa denkdeğil heykel gibi korkusuzca duruyolar bu adam akauniyemi vurucak.
Ölümsüzlük,çeviklik yüksek seviyede haki + amirallerle aşık atıp kairoseki takılanan kadar etkilenmemesi ve savaşta istediği yeri istediği şeyi yapmasıda cabası Marco heryerdeydi savaştı, bunun yanında Jozunun tüm vücut dondu ve kolu gitti.Meşgul bile edemedi adamları yaptığı en iyi şey o buzu atmasıydı oda bir işe yaramadı.
O saydıklarının hepsi iyileşme gücü ile alakalı, Logia gibi hasar verilemiyor diyebiliriz ona. Jozu vurduğu zaman inletir adamı bunuda unutma, Marco'nun zayıf yönü hakili fiziksel saldırılardır bence. Dof. meselesi tamamen başka bir olay ona girmeye gerek yok. Sonuçta Tensei'nin söylediği gibi ne biliyoruz dof. hakkında.

Bence de Jozu alir.Tamam marco nun meyvesi cok kısa zamanda iyileşmesini sagliyor falan ama eger bunun da bir sonu veya bir antisi olmadigi zaman adam tamamen yenilmez olmaz mi ? bence bu da sacma olurdu.Bi yere kadar ya da bir seviyeye kadardir marco nun meyvesi illa ki hasar yiyecektir

A$CE

Doflamingonun gücünü bildiğine göre anlatda bizde öğrenelim :)
Edit - Beklemedeyim ..
Edit 2 - Bekliyorum ..
Edit 3 - Hala bekliyorum
Edit 4 - ...
Doflamingo durdurdu ve oturdu adamın üstünde sohbet etti daha ne gerekiyorki kafasının kopmasımı?Madem öyle inanılmaz bir kişide niye bir shiciyi üstünde sohbet ettiriyor ve madem okadar süpergücü varda neden dofun ip mip bağlama zamazingo neyse işte onundan kurtulamadı?

Marco' nun ölümsüz olduğu nerede söylendi. Neye dayanarak söyledin Marco' nun ölümsüz olduğunu?

Ölümsüzlükten kastım iyileşme yeteneği olduğunu bariz biliyorsunuz.
O saydıklarının hepsi iyileşme gücü ile alakalı, Logia gibi hasar verilemiyor diyebiliriz ona. Jozu vurduğu zaman inletir adamı bunuda unutma, Marco'nun zayıf yönü hakili fiziksel saldırılardır bence. Dof. meselesi tamamen başka bir olay ona girmeye gerek yok. Sonuçta Tensei'nin söylediği gibi ne biliyoruz dof. hakkında.
Kizaruyla yakın dövüşü hakiliydi pek etkilenmedi bişeyden.

Ben anlamıyorum marco kendini paralerken jozu oturacakmı? Hayır Marco 10zarar almış olacaksa jozunun 100katfazla zarar almış olacak iyileşme gibi bir lüksü yok.Marco sürekli iyileşmez? Ozaman Jozuda sürekli elmas kadar sert kalamaz luffy sosuza kadar uzayamaz magellen sonsuza kadar okadar etkili zehirler üretemez teach sonsuza kadar Kurozu yapıp meyveleri iptal edemez diyebilirmiyiz?

Ölümsüzlükten kastım iyileşme yeteneği olduğunu bariz biliyorsunuz.
Ölümsüzlük ile iyileştirme çok farklı şeyler. Bu ikisini sanki aynı anlama geliyormuş gibi söyledin.

Marco' nun Busoshoku hakisi Jozu' dan üstün olsa bile, Jozu' nun fiziki kuvveti ve dayanıklılığı Marco' dan daha fazla. Marco' nun tekmelerinin Jozu' yu sarsıcağını sanmıyorum.

Birde Marco tüm amirallere boy ölçüşebilir. Jozu' da bunu yapabilir ama Marco' da bir amirali yenebilecek güç yok. Beyazsakal' ın tayfasında bir amirali yenebilme potansiyeli olan tek kişi Jozu' dur bence.

A$CE

Ölümsüzlük ile iyileştirme çok farklı şeyler. Bu ikisini sanki aynı anlama geliyormuş gibi söyledin.

Marco' nun Busoshoku hakisi Jozu' dan üstün olsa bile, Jozu' nun fiziki kuvveti ve dayanıklılığı Marco' dan daha fazla. Marco' nun tekmelerinin Jozu' yu sarsıcağını sanmıyorum.

Birde Marco tüm amirallere boy ölçüşebilir. Jozu' da bunu yapabilir ama Marco' da bir amirali yenebilecek güç yok. Beyazsakal' ın tayfasında bir amirali yenebilme potansiyeli olan tek kişi Jozu' dur bence.
İileşme anlamında söyledim ama pek farklı değil gibi süper ötesi bir darbeyle tek yemeden yenilmez gibi.Marconun tekmeleri amiral uçuran bir saldırı ve askerleri havalandırıyordu savaşta.

Son cümlen çok mantıksız aokiji adamı mahvetti,öldürebilirdide ki kolunuda aldı, Marco bir amiralle dövüştü ve sürdürebildi.

İileşme anlamında söyledim ama pek farklı değil gibi süper ötesi bir darbeyle tek yemeden yenilmez gibi.Marconun tekmeleri amiral uçuran bir saldırı ve askerleri havalandırıyordu savaşta.

Son cümlen çok mantıksız aokiji adamı mahvetti,öldürebilirdide ki kolunuda aldı, Marco bir amiralle dövüştü ve sürdürebildi.
Ölümsüzlüğü iyileşme anlamında mı söyledin? 9.000 yıl yaşamakla yaraları iyileştirmek pek farklı değil mi? Bu konuda birşey söylemiyeceğim sana.

Yenebilme potansiyeli açısından hala sözümün arkasındayım tek kişi Jozu' dur. Bir anlık dikkati başka yöne kaydığı için tek kolundan oldu Jozu. Sadece buz kaldırıp attı diyerek Jozu' nun hakkını yemen çok garip geliyor bana. Jozu gerçek potansiyelini gösteremedi o savaşta. Elmasın gücünü ve Jozu' nun fiziki gücünü çok küçümsüyorsun.

Marco 1. bölük komutanı olduğu için ona savaşta biraz daha fazla görev verildi bence. Meyvesinin efsaneliğide büyük bir etki burada. Marco' nun amirallere ciddi hasar verebilecek kadar gücü yoktur. Ama Jozu bunu yapabilir.

Ölümsüzlüğü iyileşme anlamında mı söyledin? 9.000 yıl yaşamakla yaraları iyileştirmek pek farklı değil mi? Bu konuda birşey söylemiyeceğim sana.

Yenebilme potansiyeli açısından hala sözümün arkasındayım tek kişi Jozu' dur. Bir anlık dikkati başka yöne kaydığı için tek kolundan oldu Jozu. Sadece buz kaldırıp attı diyerek Jozu' nun hakkını yemen çok garip geliyor bana. Jozu gerçek potansiyelini gösteremedi o savaşta. Elmasın gücünü ve Jozu' nun fiziki gücünü çok küçümsüyorsun.

Marco 1. bölük komutanı olduğu için ona savaşta biraz daha fazla görev verildi bence. Meyvesinin efsaneliğide büyük bir etki burada. Marco' nun amirallere ciddi hasar verebilecek kadar gücü yoktur. Ama Jozu bunu yapabilir.
Ben şu olaya katılmıyorum.Eğer öyle olsaydı gorouseiler Yeni Dünya'da Karasakal tehlikesini durdurucak olanlar arasında Anka Marco ve Wb korsanlarının geri kalanı diye bir ifade kullanmazlardı.Bellki Marco'nun sağlam bir kapasitesi var.

Ben şu olaya katılmıyorum.Eğer öyle olsaydı gorouseiler Yeni Dünya'da Karasakal tehlikesini durdurucak olanlar arasında Anka Marco ve Wb korsanlarının geri kalanı diye bir ifade kullanmazlardı.Bellki Marco'nun sağlam bir kapasitesi var.
Marco' nun gücünü küçümsemiyorum. Sağlam bir kapasitesi vardır belki onada birşey demiyorum ama Marineford savaşında gördüklerimden yola çıkarak söylüyorum. Yalnızca tekmeleriyle amiralleri yenebilecek veya büyük yaralar, sakatlıklar bırakabilecek kadar hasar veremeyeceğini düşünüyorum. Savaştada amiralleri sadece savuşturdu. 1-1 bir düello yapsalar Marco' nun meyve avantajı sayesinde fazlasıyla dayanıcaktır ama bir amirale onu yenebilecek kadar hasar veremez gibime geliyor.

Birde Marco' nun Karasakal' a karşı ne gibi bir avantajı olabilir onu düşünüyorum ama fazla bir fikir yürütemiyorum. Zamanı geldiğinde görürüz.

Bence artık savaşa göre yorum yapmayalım.Savaşta bize b.hakinin belki en sağlam tekniği olan siyahlaşma bile gösterilmedi ben bu yüzden böyle karekterlerin tam kapasitelerini Marineford'da yansıtmadığını düşünüyorum.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık