Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] İçten Patlamalı Luffy Kaido'dan Kan Alır mı? (İlk Karşılaşma)

İçten Patlamalı Luffy Kaido'dan Kan Alır mı?

• Kullanılan toplam oy
    100
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Senin dediğin gibi olsaydı olay Sanji trende cp7 üyesiyle uğraşmazdı emin ol, uğraştı yani. Birde water7 diyorsun yapma etme, water7'deki tayfa neciymiş? Trende Oda'nın kafasında cp7 üyesiyle Nero arasında bile belirgin bir fark var. Kaldıki Blueno seviyesi bile o an için bir hayli zorlu.

Oda tayfanın güçlenmesinde pek mantık tanımadı hiçbir zaman, çok oldu bittiye getiriyor ondan anlaşılmıyor ama durum öyle değil.
:( gidip baktım, sanji trende savaşmadan robini alma peşinde olduğunu söylüyor fakat sonra blueno karşısına çıkıyor :T ona bi tepik vurup azıcık afallatıyor. sonra karşısına kaku çıkıyor ve aynı jyabura vs sinde olduğu gibi o da sanjiyi saldırılarıyla uçuruyor :S sonra sanji bi daha kalkıyor yetişmek için bu sefer blueno aniden çıkıp geri yolluyor :S yani sanjinin iki ajana birden ajanların güçleri yeni tanıtılırken üstün gelmesi mi gerekiyordu :S uyduruyorsun yapma etme mi demem lazım şimdi benim de :S

aynısı iceberg süikast girişiminde de olmadı mı :S güçleri yeni tanıtılan karakterlere karşı ortamda kaos varken nasıl üstün gelecek karakterlerimiz? luffy sağa sola fırlatıldı durdu (aynı lucci ile gerçekten başlayan vslerinde olduğu gibi), robin in düştüğü ikilem varken, karşılarında 4 kişilik bi engel varken ne yapması gerekiyordu :S zoro mesela, lucciye kılıcı işlemeyince şaşırdığı gibi o da uçuruldu :S

sen mantığını kuramıyorsun diye bi altyapı yok değil en azından konuştuğumuz bu durum hakkında. karakterlere net şekilde duygusal bi güçlenme verildiği açık.

:( gidip baktım, sanji trende savaşmadan robini alma peşinde olduğunu söylüyor fakat sonra blueno karşısına çıkıyor :T ona bi tepik vurup azıcık afallatıyor. sonra karşısına kaku çıkıyor ve aynı jyabura vs sinde olduğu gibi o da sanjiyi saldırılarıyla uçuruyor :S sonra sanji bi daha kalkıyor yetişmek için bu sefer blueno aniden çıkıp geri yolluyor :S yani sanjinin iki ajana birden ajanların güçleri yeni tanıtılırken üstün gelmesi mi gerekiyordu :S uyduruyorsun yapma etme mi demem lazım şimdi benim de :S

aynısı iceberg süikast girişiminde de olmadı mı :S güçleri yeni tanıtılan karakterlere karşı ortamda kaos varken nasıl üstün gelecek karakterlerimiz? luffy sağa sola fırlatıldı durdu (aynı lucci ile gerçekten başlayan vslerinde olduğu gibi), robin in düştüğü ikilem varken, karşılarında 4 kişilik bi engel varken ne yapması gerekiyordu :S zoro mesela, lucciye kılıcı işlemeyince şaşırdığı gibi o da uçuruldu :S

sen mantığını kuramıyorsun diye bi altyapı yok değil en azından konuştuğumuz bu durum hakkında. karakterlere net şekilde duygusal bi güçlenme verildiği açık.
Bağlamı kuramama falan yok.

Cp7 üyesiyle dövüşen Sanji'nin bütün sayfalarını atıyorum, mantığı kur hadi. Cp7 üyesinin seviyesi neymiş? Nero'ya '' Çok tehlikeli diyen '' birisi ;

Wanze için bile bu kadar uğraşan Sanji ile Enies Lobby'deki Sanji aynı seviyede diyorsun çok farklı bir manga okuduk demektir bu. Herhangi bir cp9 üyesi Wanze'yi gazında boğardı.

Dediklerinde bir anlam ifade etmiyor. Çünkü oradaki hiçbir cp9 üyesi tam potansiyelini ortaya koymuş değil. Luffy , Blueno'yu yenmek için gear2 açtı sen zorlasan trendeki Sanji'yi Blueno'dan üstün yapacan. Çok farklı mangalar okuyoruz ya.

Bağlamı kuramama falan yok.

Cp7 üyesiyle dövüşen Sanji'nin bütün sayfalarını atıyorum, mantığı kur hadi. Cp7 üyesinin seviyesi neymiş? Nero'ya '' Çok tehlikeli diyen '' birisi ;

Wanze için bile bu kadar uğraşan Sanji ile Enies Lobby'deki Sanji aynı seviyede diyorsun çok farklı bir manga okuduk demektir bu. Herhangi bir cp9 üyesi Wanze'yi gazında boğardı.

Dediklerinde bir anlam ifade etmiyor. Çünkü oradaki hiçbir cp9 üyesi tam potansiyelini ortaya koymuş değil. Luffy , Blueno'yu yenmek için gear2 açtı sen zorlasan trendeki Sanji'yi Blueno'dan üstün yapacan. Çok farklı mangalar okuyoruz ya.
baştan sona gag olan bi dövüşü atman inanılmaz gerçekten. anlaşabileceğimiz sanmıyorum sen konseptleri kavramadan önce :S iyi forumlar.

baştan sona gag olan bi dövüşü atman inanılmaz gerçekten. anlaşabileceğimiz sanmıyorum sen konseptleri kavramadan önce :S iyi forumlar.
Sanji'nin çoğu dövüşü dalga geçmelik zaten. Bon Clay dövüşüde öyleydi, ama sınırını aşıp güçlendi işte anlamayacak birşey yok.

İşinize geldiği gibi bükmeye gerek yok mangayı. Tabi bunun suçu yine Oda'nın aslındada mantıksızlık çerçevesinde yapması bunlarıda neyse oralara hiç girmeyeceğim.

Sanji'nin çoğu dövüşü dalga geçmelik zaten. Bon Clay dövüşüde öyleydi, ama sınırını aşıp güçlendi işte anlamayacak birşey yok.

İşinize geldiği gibi bükmeye gerek yok mangayı. Tabi bunun suçu yine Oda'nın aslındada mantıksızlık çerçevesinde yapması bunlarıda neyse oralara hiç girmeyeceğim.
:):good:

Kan alamaz oy sayısı = 21
luffy kaidou dan kan aldıktan sonra oy sayısı = 5
Iyiki mayıs ortasında kapanıyor.

Adam gayet haklı bence. Blueno diyorki Enies Lobby'de '' Bu adam karşılaştığımda böyle bir gücü yoktu '' diye. Zoro'da dedi '' Maceramızda ilerlerken ister istemez güçlendik '' diye. Altı çokta fazla doldurulmuş değil doğru ama Luffy ne zaman Enies Lobby'e geldi '' Yumruk atarken kolunu tutmamaya başladı '' artık. Önceden dengesini kurmakta zorluk çekiyor ve kaba kuvveti, hızı falan Enies Lobby'deki gibi değildi. Ayrıca gear2 öncesi bir güç artışıydı o.

Ayrıca şunuda ekliyim. Bu adamlar sürekli güçlendiler. Hiç yerlerinde falan saymadılar. Trende cp7 üyesiyle dövüşen Sanji ile Alabasta'da Bon Clay ile dövüşen Sanji ya da Skypia'daki Sanji aynı seviyede değildi. Franky desen Nero gibi birisiyle ilk defa savaşıyordu orada. Ne ilk gösterimi aynıydı ne Nero ile dövüşen ne de Chapapa ile dövüşen aynıydı, hepsi farklı bir seviyedeydi.

Kaldıki Sanji'nin Zoro'nun sonraki arctaki halleride bambaşka seviyedeydi o zaman için. Dj'yi kullanan Sanji, Oz'un Bazukasını saptırırken yapılan çizime bakılırsa 3'lü efect verilmiş mesela. Baya kalın bir diable jambe vuruşuydu o, Jyabura'ya vurduklarından çok daha güçlüydü yani o atak çizilişindende belliydi. Zoro keza Oz'dan kan alıyor Sanzen Sekai ile.

Ben sonraki arc'taki Sanji ve Zoro'nun, gear2 ve gear3'e yeni sahip Enies Lobby'deki Luffy'dende güçlü olduklarını düşünüyorum.
Ben etki etmeyen saldırının kısa süre içerisinde etki etmesini kastediyorum. Bunu da tutarsızlık olarak görüyorum.

Kısa sürede ayak uydurma durumları ömce okuyucu nasol yenilecek bu diye merak ettirmeyi sonra yenildiğini görmemizi amaçlıyor.

kan alır mı bilmem ama zenginleştirilmiş kkg ile hemoglobin falan alabilir kaydo savunma yapmazsa, rufinho severler kaydoya iyi bilenmişler yalnız sağlam teklemiş hakkını teslim etmek lazım hem de zevkini çıkarmak lazım bi kaç defa daha teklesin yav bir daha rufinho kimden tek yiyecek ki, bu hazzı zor yaşarsanız rufi sever arkadaşlar. Açıkçası rufinhonun yeni bi form açmasını bekliyorum önceki ark gözlem hakide gelişti, bu ark silahlanma da gelişim gösterdi fakat bi teknik öğrendi diye kaydoyla kafa kafaya girişecek hali yok, bence etraftan hakiyi çekip kendinde toplayarak vücudunu geliştirecek, güçlendirecek etrafa ışıklar yayacak falan baya janjanlı bi forma geçiş yapacak o vakit hakisi impler ligine çıkacak ve kaydoya zarar vermeye başlayacak ama kaydoyu alması yine de makul olmaz, bence rufinhonun birebirde kaydoyu alması demek kk seviyesini aşması demek o saatten sonra da başka bi rakibe zorlanırsa en baba saçmalık asıl o zaman yaşanır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık