Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] İçten Patlamalı Luffy Kaido'dan Kan Alır mı? (İlk Karşılaşma)

İçten Patlamalı Luffy Kaido'dan Kan Alır mı?

• Kullanılan toplam oy
    100
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tek yemesin diyenler seriyi 923. sayı ile mi okumaya başladı? Luffy zaten her zaman ezilir. Sonra bir bakmışsın önceden işe yaramayan yumruklar işe yarar olmuş. Blueno, Dof vs.

Kaido'dan tek yemesi Kaido'nun şanı için gerekliydi. Koskoca yonko Croco, Lucci gibi 2-3 vuruş mu yapsaydı. Hikaye anlatımı budur OP'un. Mangakanın formülü bu.
Blueno ve doffy nin bahsettiğin şey ile alakası yok.

Evet? Anlamadığım bir şey varsa anlatabilirsin.
Estağfurullah. Doflamingo ve Blueno güldükleri Luffy tarafından belli bir süre sonra aynı tekniklerle etkilenmeye başladı. Luffy gear 2 açmadan da Blueno'yu şaşırtmıştı. Luffy Doflamingo Law'ı bitirdikten sonra ufak bir süre gear açmadan devam etti. Sonra gear 3 açtığında tekmeyi yedi. O şekilde yendi demiyorum zaten.

Estağfurullah. Doflamingo ve Blueno güldükleri Luffy tarafından belli bir süre sonra aynı tekniklerle etkilenmeye başladı. Luffy gear 2 açmadan da Blueno'yu şaşırtmıştı. Luffy Doflamingo Law'ı bitirdikten sonra ufak bir süre gear açmadan devam etti. Sonra gear 3 açtığında tekmeyi yedi. O şekilde yendi demiyorum zaten.
Blueno yu şaşırtması normal değilmi. Daha önce yenildiği rakibinin karşısına aynı şekilde çıkamazlardı. Elbette güçlenip de geldiler. Aynı teknik ama daha güçlü. Ayrıca Luffy yenildiği sırada hiçbirşey yapamadı. Çok ani bir şekilde yenildiler ve daha önce görmedikleri teknikler kullanan insanlarla dövüştüler. Sonraki asıl dövüşlerinde blueno Luffy nin tam potanaiyelini gördü ve bu yüzden şaşırdı diye düşünüyorum.

Yenmesi konuşulurken kan çıkartabilir mi seviyesine düşmüş :D Kan çıkarmayı bırak indirecek zaten Kaido'yu.

Blueno yu şaşırtması normal değilmi. Daha önce yenildiği rakibinin karşısına aynı şekilde çıkamazlardı. Elbette güçlenip de geldiler. Aynı teknik ama daha güçlü. Ayrıca Luffy yenildiği sırada hiçbirşey yapamadı. Çok ani bir şekilde yenildiler ve daha önce görmedikleri teknikler kullanan insanlarla dövüştüler. Sonraki asıl dövüşlerinde blueno Luffy nin tam potanaiyelini gördü ve bu yüzden şaşırdı diye düşünüyorum.
Katılmıyorum ama tartışmada sonuca varmayacak gibi. İyi geceler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık