İleri seviye zırhlanma hakisiİçten patlamalı haki ne la. Bundan sonra o hakiye hep içten patlamalı haki mi denilecek ne kadar saçma bir isim. ''Kral'' haki. ''Gözlem'' haki vs ne kadar havalı. Bir de ''içten patlamalı'' haki.3-4 haftadır op okumadım gelinen noktaya bak skjdksj
Bak bu daha iyi böyle diyelim. Köylü gibi içten bahlamalı haki demeyelim.İleri seviye zırhlanma hakisi
Advanced armament haki
Katılıyorum çok saçma. Mantık hatası var. Doğrusu içten patlatmalı hakiİçten patlamalı haki ne la. Bundan sonra o hakiye hep içten patlamalı haki mi denilecek ne kadar saçma bir isim. ''Kral'' haki. ''Gözlem'' haki vs ne kadar havalı. Bir de ''içten patlamalı'' haki.3-4 haftadır op okumadım gelinen noktaya bak skjdksj
Kan kusturan haki?Katılıyorum çok saçma. Mantık hatası var. Doğrusu içten patlatmalı haki![]()
Herkesi kusturmaya bilir. Yada her kullanıcısı kan kusturtacak seviyede kullanamayabilir. Genel bir tanımlama olması gerekKan kusturan haki?
Yok ya en ust seviye teknik bu. Illaki cıkar birkac damla.Herkesi kusturmaya bilir. Yada her kullanıcısı kan kusturtacak seviyede kullanamayabilir. Genel bir tanımlama olması gerek![]()
Yok ya en ust seviye teknik bu. Illaki cıkar birkac damla.![]()
İçten Patlatmalı
İçyıkım Hakisi ya da Emisyon Hakisi daha iyi duruyor.
bak gümüşün önerileri iyi.İçten patlamalı haki ne la. Bundan sonra o hakiye hep içten patlamalı haki mi denilecek ne kadar saçma bir isim. ''Kral'' haki. ''Gözlem'' haki vs ne kadar havalı. Bir de ''içten patlamalı'' haki.3-4 haftadır op okumadım gelinen noktaya bak skjdksj
Bu hakiyi kullanan kişinin yaptığı şey emisyon (yayılım da denebilir) oluyor. Rakibinde (hedefinde) bıraktığı etki ise içyıkım.bak gümüşün önerileri iyi.