Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] İçten Patlamalı Luffy Kaido'dan Kan Alır mı? (İlk Karşılaşma)

İçten Patlamalı Luffy Kaido'dan Kan Alır mı?

• Kullanılan toplam oy
    100
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yani sence bu hyo'nun ki gibi mi yoksa luffy'nin ki gibi mi? Yani kaidou ya zarar verebilme ihtimali var mı?
WB ile Roger'ın kılıç tokuşturamamaları gibi gözüküyor bana Kawamatsu'nun şu Yagura Ryuo saldırısı.

Luffy'nin Hardening'i (koka) zarar vermiyorsa Kaido'ya, normal bir düz Emission da zarar vermez diye düşünüyorum. Emission'ın Hardening'e karşı artısı şuanlık sadece teması kesmesi olarak gözüküyor Luffy ve Kawamatsu'da. Luffy Emission'sız sade kokayla kırabileceği taşları kırdı Emission'la, saldırı gücüne fazla artısı olmadı yani düz Emission'ın.

Hadi diyelim Luffy ve Kawamatsu Emission'ı ilerletsinler, şöyle Sentoumaru'nun Luffy'e temassız saldırısı gibi değil de, oramirallerin Marineford'da tsunami durduruşu gibi, Rayleigh'in fili uçurması gibi hareketler yapsınlar. Bunların hiçbirinin Kaido'ya dmg verebileceğini düşünmüyorum ben. Rayleigh her ne kadar koca fili uçuruyor gibi gözükse de, o fil normal kokalı saldırıda da o hale gelirdi. Kaido'nun hasar almazlığı karşısında Rayleigh'in file yaptığı düz Emission'ın işe yarayacağını sanmıyorum yani.

Kaido'ya dmg verebilmek için Emission yetmez diye düşünüyorum ben, Internal Destruction şart.

WB ile Roger'ın kılıç tokuşturamamaları gibi gözüküyor bana Kawamatsu'nun şu Yagura Ryuo saldırısı.

Luffy'nin Hardening'i (koka) zarar vermiyorsa Kaido'ya, normal bir düz Emission da zarar vermez diye düşünüyorum. Emission'ın Hardening'e karşı artısı şuanlık sadece teması kesmesi olarak gözüküyor Luffy ve Kawamatsu'da. Luffy Emission'sız sade kokayla kırabileceği taşları kırdı Emission'la, saldırı gücüne fazla artısı olmadı yani düz Emission'ın.

Hadi diyelim Luffy ve Kawamatsu Emission'ı ilerletsinler, şöyle Sentoumaru'nun Luffy'e temassız saldırısı gibi değil de, oramirallerin Marineford'da tsunami durduruşu gibi, Rayleigh'in fili uçurması gibi hareketler yapsınlar. Bunların hiçbirinin Kaido'ya dmg verebileceğini düşünmüyorum ben. Rayleigh her ne kadar koca fili uçuruyor gibi gözükse de, o fil normal kokalı saldırıda da o hale gelirdi. Kaido'nun hasar almazlığı karşısında Rayleigh'in file yaptığı düz Emission'ın işe yarayacağını sanmıyorum yani.

Kaido'ya dmg verebilmek için Emission yetmez diye düşünüyorum ben, Internal Destruction şart.
Anladım, sağol:good:. Bende zarar veremeyeceğini dusunmustum.

Diyemeyiz. Sağ emisyon, sol iç yıkım da işte, her emisyoncu iç yıkım yapamıyor.
Akıştaki kontrolünün kalitesine göre iç yıkıma geçebiliyorsun veya geçemiyorsun anladığım kadarıyla.
Emisyonsuz iç yıkım olmuyor, iç yıkımsız emisyon olabiliyor yani.
O zaman emisyon deriz. İlla içyıkım olsun diyen yok ki.

O zaman emisyon deriz. İlla içyıkım olsun diyen yok ki.
Emisyon ve içyıkım farklı şeyler aga.
İlla xx demelisin, yy dememelisin falan gibisinden bişey demiyorum, çünkü zaten farklı şeyler.
Emisyon ve içyıkım birbirlerinin yerine kullanılabilen şeyler değil.
İki tabir de farklı sonuçlar veriyor oldukları için yeri geldiğinde kullanılacak zaten eninde sonunda.
Herhangi bir tabirden vazgeçip rafa kaldıramıyorsun yani.
Neyse ya, neyi kasıyosam.
Bi anlamı yok inatlaşmanın, istediğin şeyi de istediğine bıro kolay gelsin xd

Emisyon ve içyıkım farklı şeyler aga.
İlla xx demelisin, yy dememelisin falan gibisinden bişey demiyorum, çünkü zaten farklı şeyler.
Emisyon ve içyıkım birbirlerinin yerine kullanılabilen şeyler değil.
İki tabir de farklı sonuçlar veriyor oldukları için yeri geldiğinde kullanılacak zaten eninde sonunda.
Herhangi bir tabirden vazgeçip rafa kaldıramıyorsun yani.
Neyse ya, neyi kasıyosam.
Bi anlamı yok inatlaşmanın, istediğin şeyi de istediğine bıro kolay gelsin xd
Neden ısrarla farklı şeyler olduğunu vurgulayıp duruyorsun onu anlamadım, aynı şeyler olduğunu söyleyen yok ki zaten. Öyle olsaydı sadece bir tanesini teklif ederdim. Baktığın yere göre isimlendirebilirsin. Ben diyorum ki İçten Patlamalı çok komik duruyor. Bu olayda emisyon var içyıkım var ikisinden birini kullanalım daha iyi duruyor.

Ha eğer senin ikisini içeren bir isim teklifin varsa duymak isteriz. Neye karşı çıktığın değil neyi teklif ettiğin konunun bağlamı açısından daha önemli. Benim teklifim bu. Sende daha iyisi varsa seve seve kabul ederiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık