afedersin ama acık konusucam, ban yemeye bile razıyım bu boktan mangadan(çizim kalitesi olarak... ) böyle harika anime cıkıyorda...one piece gibi mangadan toei nasıl böyle anime cıkaramıyor,büyük saskınlık içindeyim,seriyi lanetlediler resmen, yazık adamlar neler yapıyor yahu
3 günde 95 bölüm bitirdim
ha tabi mangayla ilgilide bir kac detayı belirteyim;
kimera karıncaların kralı; cell,freeza tümleşik cakması.
gon ve killuaa,goten ve trunkstan cakma,hatta gon,direk saiyajin 2 modun yeşil saclı versiyonu
jajankeni bile kamehameha durusu...
birde kral korumalarından kedi kırmasıda,alucarddaki haberci
neyse bu tip seyleri saymazsak,harika seri cok begendim,ama shingeki no kyojin devler gibi bilindik bir mitoloji kullansada cok daha orijinal,yani su nen denen sey,hatta salınımı bile farklı tipler hariç bildigimiz dbdeki ki.fazla kolaycı bir mangakası ama harika animatörleri olan seri diyorum

3 günde 95 bölüm bitirdim

kimera karıncaların kralı; cell,freeza tümleşik cakması.
gon ve killuaa,goten ve trunkstan cakma,hatta gon,direk saiyajin 2 modun yeşil saclı versiyonu

birde kral korumalarından kedi kırmasıda,alucarddaki haberci

neyse bu tip seyleri saymazsak,harika seri cok begendim,ama shingeki no kyojin devler gibi bilindik bir mitoloji kullansada cok daha orijinal,yani su nen denen sey,hatta salınımı bile farklı tipler hariç bildigimiz dbdeki ki.fazla kolaycı bir mangakası ama harika animatörleri olan seri diyorum