Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Hunter x Hunter (Anime) (17.09.2012 - 13.07.2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
afedersin ama acık konusucam, ban yemeye bile razıyım bu boktan mangadan(çizim kalitesi olarak... ) böyle harika anime cıkıyorda...one piece gibi mangadan toei nasıl böyle anime cıkaramıyor,büyük saskınlık içindeyim,seriyi lanetlediler resmen, yazık adamlar neler yapıyor yahu:flaugh:

3 günde 95 bölüm bitirdim :artiz: ha tabi mangayla ilgilide bir kac detayı belirteyim;

kimera karıncaların kralı; cell,freeza tümleşik cakması.

gon ve killuaa,goten ve trunkstan cakma,hatta gon,direk saiyajin 2 modun yeşil saclı versiyonu :D jajankeni bile kamehameha durusu...

birde kral korumalarından kedi kırmasıda,alucarddaki haberci :flaugh:

neyse bu tip seyleri saymazsak,harika seri cok begendim,ama shingeki no kyojin devler gibi bilindik bir mitoloji kullansada cok daha orijinal,yani su nen denen sey,hatta salınımı bile farklı tipler hariç bildigimiz dbdeki ki.fazla kolaycı bir mangakası ama harika animatörleri olan seri diyorum ;)

afedersin ama acık konusucam, ban yemeye bile razıyım bu boktan mangadan(çizim kalitesi olarak... ) böyle harika anime cıkıyorda...one piece gibi mangadan toei nasıl böyle anime cıkaramıyor,büyük saskınlık içindeyim,seriyi lanetlediler resmen, yazık adamlar neler yapıyor yahu:flaugh:

3 günde 95 bölüm bitirdim :artiz: ha tabi mangayla ilgilide bir kac detayı belirteyim;

gon ve killuaa,goten ve trunkstan cakma,hatta gon,direk saiyajin 2 modun yeşil saclı versiyonu :D jajankeni bile kamehameha durusu...

neyse bu tip seyleri saymazsak,harika seri cok begendim,ama shingeki no kyojin devler gibi bilindik bir mitoloji kullansada cok daha orijinal,yani su nen denen sey,hatta salınımı bile farklı tipler hariç bildigimiz dbdeki ki.fazla kolaycı bir mangakası ama harika animatörleri olan seri diyorum ;)
Belirli bir dönemde başlamış shounenlerin hala DB ile karşılaştırılmasının yapılmasını görmek acı verici :/ Üstüne Shigenki seinene daha yakınken shounen bir seriyle karşılaştırıp üstüne aralarında yaklaşık 15 yıl varken, niye Dragon çok alakasız olmuş :D

Belirli bir dönemde başlamış shounenlerin hala DB ile karşılaştırılmasının yapılmasını görmek acı verici :/ Üstüne Shigenki seinene daha yakınken shounen bir seriyle karşılaştırıp üstüne aralarında yaklaşık 15 yıl varken, niye Dragon çok alakasız olmuş :D
isterse hentaiye yakın olsun gördügümü söylüyorum ben,istiyorsan fotograf ekliyeyim 15 yasındaki ergenler bile söylediklerimin nasıl benzedigini anlar :D zaten bu mangakalarda muhtemel zamanının db fanları,anlıyorum ama bu kadarda kolaya kacılmaz,heleki cıkardıgı mangalar...mangada güncele geleyim dedim,3 bölüm sonra kapadım gerek yok :D

ama dedigim gibi animesi harika seri,sadece cok dikkatimi cekti,baslangıc müziginde kralı görünce oha dedim bu kadarda olmaz, ama oldu işte... bildigin cellen,freeza kırması yahu,baska hayvan koy direk,yada ekle ,ne güzel baglamısın biyolojik olarak,ant man gibi olsun cokmu zor.takarım ben böyle seylere ;)

isterse hentaiye yakın olsun gördügümü söylüyorum ben,istiyorsan fotograf ekliyeyim 5 yasındaki ergenler bile söylediklerimin nasıl benzedigini anlar :D zaten bu mangakalarda muhtemel zamanının db fanları,anlıyorum ama bu kadarda kolaya kacılmaz,heleki cıkardıgı mangalar...mangada güncele geleyim dedim,3 bölüm sonra kapadım gerek yok :D

ama dedigim gibi animesi harika seri,sadece cok dikkatimi cekti,baslangıc müziginde kralı görünce oha dedim bu kadarda olmaz, ama oldu işte... bildigin cellen,freeza kırması yahu,baska hayvan koy direk,yada ekle ,ne güzel baglamısın biyolojik olarak,ant man gibi olsun cokmu zor.takarım ben böyle seylere ;)
5 yaşındaki ergen iyiymiş yalnız haha :D Baya olgun olurlar heralde :D

Adamlar sanat eseri yapıyor abi. Arcın başını böyle yapıyorlarsa sonlara doğru düşünemiyorum..

Adamlar sanat eseri yapıyor abi. Arcın başını böyle yapıyorlarsa sonlara doğru düşünemiyorum..
yok o kadar methedildi,sadece bir sample indirip görüntü kalitesine baktım,sonra piyasada dönen genelde 720 p. one pieceide o kalitede arsivliyorum.dedim bu da deger gibi,çünkü daha gonla, killuayı etraflarında nenle dövüsürken gördüm,aklım hemen kücük saiyajinlere gitti.bildigin goten ve trunks gibiydiler.

sonrasındada hikayede ve animede,resmen döktürdüler yani hakkını veriyorum zaten,dbden beri izledigim en salt aksiyonlardan biri.dövüsler,animedeki kalite,gonun gözlerindeki luffyi cagrıstıran saf kararlı ifade... hepsi üst düzey,sonra psikolojik tahlillerde ii,killuanın o gayımsı abisinin kendisine bulastırdıgı seyle mücadele edişi.ve biz fairy tailiz narası :flaugh:

3 günde 95 bölüm izledim düsünün,iş yerinde kuzenlerimin ikiside gördü onlarada baslattım zorla.

artılar var mesela aykırı;hayalet takımı cok özenle dizayn edilmiş,hepsi eşsiz,hisoka muazzam bir karakter,gingin hala hiç bir seyi yok ortada gizem unsuru iyi korunuyor,mangaka basamak basamak tasarlamıs herseyi...

tek üzüldügüm fate zerodaki iskenderin seslendirdigi adamın ölmesi kötü oldu :) ama kite ,ins hala shanksın sesiyle devam edicek.

en komik ve hosuma gidende,frankynin seiyusunun seslendirdigi ezikti :ehe: bu arctaki tek kötü yanda,o kralın inanaılmaz absürd olusu,ve sonunun celle benzeme olasılıgı.ins baskanla birlikte, dostum dedigi adam birlikte dalar yenerler,şimdiye kadar ii iyi giden güç dengeleri bozulmaz.

dipnot;gonun o inanılmaz nen salısından sonra,morel-san üzgünüm az daha sizi öldürücektim deyişindeki masumluga paha biçilemez :cool:

gok408

Tam olarak söylemeyeceğim şeyleri yazmışsın.Gerçektente Cell-Freeza çakması kıl olmadım değil.Mangasını bir ara okuyayaım dedim ama özellikle bazı bölümleri mürekeplendirmeden bile taslak şeklinde yayınlamış olmaları HXh'ye çok kaybettiriyor.Aksiyonu kurgusu yerinde bir seri.Animesi başarılı mangayı bir kenara bırakıcağız gibi.

Mükemmel bir bölümdü.Şu an yapılan en iyi animedir gözümde.Adamlar çok emek veriyor.Her pazarı iple çekmeye başladım artık.

Dragon
Meruem için Cell - Freeza çakması demişsin ama aslında pekte alakaları yok.
Tamam Cell ile tasarımları benzemeyi bırak aynı :D

ancak olay dış görünüş ile bitmez. Bir çok animede bir birine benzeyen bir ton karakter var. Onlarda birbirlerinden mi çalıyor ?
Misal oda Tayfadaki çoğu kişinin kişiliğini Dragon Ball'dan esinlenmiş şimdi oda mı çalmış ? :D
[ Cross Epoch'u okuyun :p ]

Gelelim asıl konuya
Cell insan yapımı yarı canlı yarı robot [ Goku felan gibi kişilerin DNS'ı olan ] Syborg
Meruem ise yediği canlıların gücünü çalan bir karıncanın doğurduğu bir canlı

Çok benzer olsa da bu karınca olayı beni etkilemişti açıkcası bayağı yaratıcı :good:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık