ulan yeminle stres oluyorum hxh izlerken bitti mi ohh daha yarısı varmış bitmesin bitmemeli derken bir daha izlemek zorunda kalıyorum lütfen şu okulların açılmasına sayılı zaman kalmış zor günlerde sen de beni bırakma hxh
ulan yeminle stres oluyorum hxh izlerken bitti mi ohh daha yarısı varmış bitmesin bitmemeli derken bir daha izlemek zorunda kalıyorum lütfen şu okulların açılmasına sayılı zaman kalmış zor günlerde sen de beni bırakma hxh
Gümüş'ün paylaştığı anime-manga karşılaştırmasına bakarken fark ettim ki Togashi bu sayıların dergi basımlarında tembelliğin dibine vurmuş, fakat neyse ki cilt basımında toparlamış. Mangapanda'daki dergi basım versiyonu Mangafox'taki ciltten alınma versiyon
Ben ilk olarak Mangapanda'dan göz atmıştım işlenilen sayılara, Gümüş'ün paylaşımındaki manga sayfalarını görünce bir an aynı mangaya bakıp bakmadığımdan şüphe ettim .
Sağol solid sırf bu yüzden bıraktıydım mangayı, yeniden başladım şimdi.
Gon tek saldırısı var belki ama gittikçe güçlendiriyor, bakalım ilerde yeni teknikler gelir umarım.
Anime-manga karşılaştırmalarına bakınca adamlara hayran olmamak elde değil, keşke one piece'i de bunlar yapsa :/,
Nihayet esas bölümlere gelmeye başladık ama eşleşmeler bana çok dengesiz göründü, Knov ve Morel hariç diğer iki takım çok rahat harcanır gibi, Netero'nun eski arkadaşımı arkadaşlarımı neyse artık oradan da destek gelmesi lazım ki muhtemelen de öyle olacak..