Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Hunter x Hunter (Anime) (17.09.2012 - 13.07.2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
etmiyor mangada şu ana kadar etmedi artık etmez ama böyle başlarda ihanet edip tekrar arkadaş olsunlar isterdim
Vay arkadaş, iyi ki okuman yazman varmış da okumuşsun mangayı, sen olmasan biz ne yapardık, nasıl öğrenirdik olacakları, anime konusuna gelip spoiler veriyorsunuz utanmadan sıkılmadan,

Neyse, fena bölüm değildi, Killua'nın kaçda kaç mevzu iyice kabak tadı vermeye başlamıştı bi şekilde kurtulduğu iyi oldu, bide şu "kıymetlimisss gon" muhabbetini bırakırsa tekrardan on numara karakter olacak, Knuckle ve ustasının çitadan dayak yemesi ise haftanın sürprizi oldu, devamı nasıl olacak bakalım çita kendinden epey emin gibi..

ShishiSonsonn

Vay arkadaş, iyi ki okuman yazman varmış da okumuşsun mangayı, sen olmasan biz ne yapardık, nasıl öğrenirdik olacakları, anime konusuna gelip spoiler veriyorsunuz utanmadan sıkılmadan,

Neyse, fena bölüm değildi, Killua'nın kaçda kaç mevzu iyice kabak tadı vermeye başlamıştı bi şekilde kurtulduğu iyi oldu, bide şu "kıymetlimisss gon" muhabbetini bırakırsa tekrardan on numara karakter olacak, Knuckle ve ustasının çitadan dayak yemesi ise haftanın sürprizi oldu, devamı nasıl olacak bakalım çita kendinden epey emin gibi..
yok arkadaş yanlış anlamışsın manga takip etmiyorum sadece kral ile ilgili bi bölümü merak etmişltim onun için açtım baktım killua ile gon yanyana duruyorlardı burdanda ihanet etmediği sonucunu çıkardım spoiler'lık birşey yok ortada bence

yok arkadaş yanlış anlamışsın manga takip etmiyorum sadece kral ile ilgili bi bölümü merak etmişltim onun için açtım baktım killua ile gon yanyana duruyorlardı burdanda ihanet etmediği sonucunu çıkardım spoiler'lık birşey yok ortada bence
Dediğin spoiler oluyor animeden takip edenler ihanet edip etmeyeceğini bilemezler sonuçta. Yanlış anlama bu arada ben spoiler yemeyi sevdiğimden dediğine kızmadım ama silsen iyi olur. :p

Nen öğrenmiş chimera karıncaları fazla hafife alıyorsunuz bence. Kite bile nen bilmeyen bir bölüm komutanını öldürürken kendi nen gücünü kullanmıştı. Şİmdiki seviyelerinde bunlardan birine tek atmak abartı olur. Birde Cheetu hız temalı bir karakter :D

Ntv 99'a kadar olan bölüm isimlerini açıkladı. aşağıdan bakabilirsiniz.
96. The x Lawless x Home
97. Destruction x In x Battle
98. Possession x And x Selection
99. Combination x And x Evolution

Reversi

Ben Netero'nun kralı tek alacağını inanmıyorum eski dost dediği kişi ile beraber dalacağına inanıyorum.Neferpitou ile bizimkilerin dövüşü nü çok merak ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık